Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ivan Borojević

Imam ja prsluka 6 komada, kod mene kad se ide na vodu, svi moraju imati prsluke, inače im je zabranjen ulazak u čamac, bez obzira dal' znaju ili ne plivati.

ZeroCool

Citat: jovicabor30  u Rujan 20, 2020, 18:13:47
Imam ja prsluka 6 komada, kod mene kad se ide na vodu, svi moraju imati prsluke, inače im je zabranjen ulazak u čamac, bez obzira dal' znaju ili ne plivati.

imam i ja 4 u camcu uvek da se nadju ako zatreba 

silure

Rekao sam sam sebi sad kad ovo zavrsim i stavim na vodu novi camac, idem pecat, i to na sarana kojeg gotovo nikad ne pecam ciljano.. Zalec u stolicu i cijeli dan sjedit,iskljucit mozak, slusati prirodu oko sebe.. Nikakav jig i sl..malo sam umoran od svega a i ova moja bolest me izluđuje vec 2tj uza sve poslove..sad ce valjda na bolje sve

Rap

Citat: ZeroCool  u Rujan 20, 2020, 17:59:29

evo i moj jp konacno napravljen i montiran sutra krecu testovi  :hello2:
Koliko je to odmak u cm?
S obzirom na vec odlicne performanse mislim da ces eventualno bolji rezultat imati jer ga lakse mozes postelati po visini nego zbog samog odmaka.Dugorocno,najveci rezultat bi trebao biti u potrosnji.

ZeroCool

Citat: Rap  u Rujan 20, 2020, 20:36:57
Citat: ZeroCool  u Rujan 20, 2020, 17:59:29

evo i moj jp konacno napravljen i montiran sutra krecu testovi  :hello2:
Koliko je to odmak u cm?
S obzirom na vec odlicne performanse mislim da ces eventualno bolji rezultat imati jer ga lakse mozes postelati po visini nego zbog samog odmaka.Dugorocno,najveci rezultat bi trebao biti u potrosnji.

odmaknut je nekih 14-15cm a sto se ostalog tice nezz stvarno dok ne probam na vodi jer se nisam susrecao sa ovakvim "igrackama" do sada

mossi

Baš smo juče poglavica i ja razmenili par poruka i ispostavilo se da moj čamac ima ugao krmenog zrcala 13 stepeni, a njegov 17.

To u startu poprilično odmakne motor.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

silure

O tome nisam razmisljao, ali logicno da je to prednost isto, jos pogotovo onaj tko ima jp i hidr. Trim motora tad se stvarno moze postelati sve u finesu

ivan 84

Ja sebi napravio 26 cm odmaka, sve postavio od prilike, prodao motor i nisam isprobao :uf:
Elisa bila 66cm od krme udaljena

I tata bi sine...

maverick

Šteta što nisi isprobao.....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

Danas po ovom lepom vremenu na Dunavu vetar izuva iz cipela hoce prevrnit camac ..... :stripii: Brzina 77km/h i nisam vise na vodi  :stripii: :stripii: :stripii: falilo je malo da me vetar prevrne dva lagana kruga i camac na suvo sto je sigurno sigurno....Kad bude miran Dunav i lepo vreme idu detaljni testovi ovako kako sam stavio da probam kad odvrnem pun gas od nule hvata zraka al me izuje komplet samo motor u vodi   :stripii: ostali detalji horora kad se malo smirim.... :occasion14:

maverick

O leb te....daj neki snimak majke ti...ovo ti nece nitko vjerovati  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

Citat: maverick  u Rujan 21, 2020, 12:24:06

ne verujem ni sam sebi a ne vi da mi verujete...... :pirate:

ZeroCool

Citat: ZeroCool  u Rujan 21, 2020, 12:25:13
Citat: maverick  u Rujan 21, 2020, 12:24:06

ne verujem ni sam sebi a ne vi da mi verujete...... :pirate:

sto se snimka tice nisam ni camac uspeo pravo drzat a ne da se jos i snimam  :pije:

Smithwick maniac

Možda Jovica pristane ponovno snimati  :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

silure

Mozda vijetar pomogao, tesko za povjerovat malo, svakako da snimak napravi po normalnom vremenu i gps ocekivao sam do 5kmh al ne bas 10-15  :uf: