Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

ZeroCool

Citat: silure  u Rujan 21, 2020, 15:13:08
Mozda vijetar pomogao, tesko za povjerovat malo, svakako da snimak napravi po normalnom vremenu i gps ocekivao sam do 5kmh al ne bas 10-15  :uf:

nezz koliko moze pomoc kad duva direkt u mene al dobro svakako ovo nije merilo ....kad bude lep dan i mirna voda onda mogu nesto konkretnije reci ....sad je sve to upitno

PS od 70-77 ne moze nikako bit 10-15   :stripii: :stripii: :stripii:

silure

Ja mislio u leđa tukao vjetar,  :stripii: mozda sam krivo procitao ili ti upamtio prijasnju brzinu nesto 64-5jbg..ispricavam see :hi:

ZeroCool

Citat: silure  u Rujan 21, 2020, 16:01:12
Ja mislio u leđa tukao vjetar,  :stripii: mozda sam krivo procitao ili ti upamtio prijasnju brzinu nesto 64-5jbg..ispricavam see :hi:

da ali sam i 70km postigao ima negde sam okacio to merenje sa gps-om

ibro dirka

Tebi s tom brzinom nebi ni padobran pomogao kamoli prsluci.  :toothy12:

ZeroCool

Citat: ibro dirka  u Rujan 21, 2020, 17:08:52
Tebi s tom brzinom nebi ni padobran pomogao kamoli prsluci. 
tako nekako  :ok:

silure

Nisam vidio ili sam pomjeso nest.. Ali sam sigurno pogodio da ti treba jp  :takoje: sad ne tapse jel tako

ZeroCool

Citat: silure  u Rujan 21, 2020, 20:00:09
Nisam vidio ili sam pomjeso nest.. Ali sam sigurno pogodio da ti treba jp  :takoje: sad ne tapse jel tako

jos uvek tapse jer uslovi na vodi nisu bili za ovakve probe i postignutu brzinu..... sad sam podbio trim na zadnju rupu pa cemo videti ima tu dosta igranja ali definitivno mislim da sa jp cu smirit camac

silure

S time se znaju neki igrati i po cijeli dan, a mozda sad tapse, ali vijetar, valovi, i jos potreba za podesavanjem, ali mislim da nece kad se porikta i smiri vrijeme

ZeroCool

Citat: silure  u Rujan 21, 2020, 20:11:48
S time se znaju neki igrati i po cijeli dan, a mozda sad tapse, ali vijetar, valovi, i jos potreba za podesavanjem, ali mislim da nece kad se porikta i smiri vrijeme

i ja mislim da cu ga smirit kad bude vreme ok i mislim da sam previse sad digao motor

jurajurajura01

Otiso big foot krecem na nesto prema ovome

maverick

To je ozbiljna prica... :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Ovo je gore nego ja po Krašici  :uf:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Ima još...to mi retfala poslao...zanimljivo je

TonyC

Ovo je strasan stroj. Melje kukuruzu.

maverick