pomoć i majstori za VB motore

Autor silure, Lipanj 15, 2013, 11:22:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

nisam trazio do sada neke majstore uz okolice osijeka
ali ako znate kojeg dobrog da i vi idete kod njega i da ste zadovoljni
volio bi da mi preporucite...za brstilu sam cuo ali tesko ga je pohvatati
jer subotom neradi a i cuo sam da je dosta skup...mozda su to samo glasine
svejedno ako imate jos kojeg

jura

0989829959- Goran, meni radio servis na Yamahi dobar i povoljan majstor   :icon_thumright:

silure

silure

jer ako mi nastavi dobijati vodu na svijećici morat cu kod nekoga da mi to rijesi

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

silure

mozda me muci brtva glave ili semering radilice u najgorem slucaju...a mozda je sve u redu samo ga moram stavit u camac i u brzinu i gas...jer u buretu bas i nama neki protok vode a i kada ga vozim u autu mazda mu voda uđe nekako do cilindra jer uvjek malo vode ostane unjemu kad ga izvadim iz bureta....jbg kad nemogu na camac

mlb

Citat: jura  u Lipanj 15, 2013, 13:12:36
0989829959- Goran, meni radio servis na Yamahi dobar i povoljan majstor   :icon_thumright:
jel radi i tomosa?

silure

jura

Tomose prepravlja u sidro  :icon_biggrin: , šala sve zna raditi  :icon_thumright:

grga

jura nekenjaj najljepše si dane na vodi i imao sa tomosom :toothy9: a i napravio prve korake u mehanici  htjeo ili ne

mlb

Jbg nisam ja barutaš ko greys , ja ću se još dugo taljigati u tomosu izgleda!! :sad5:

Greys

Idem povratit  :icon_puke_r:
Samo ti riješi ''problem'' i nebrini. Tvoj komplet je više nego dovoljan, rekao sam ti  :icon_thumright:

silure

Neka kaze tko sta hoce ali ja zalim za svojim tomosom...
Barem taj moj me nije nikada ostavio i ja ga postujem....  :icon_thumright: