Ljeto

Autor Kugla, Lipanj 19, 2013, 08:40:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

O DA ozenjen  sam...zenu i dijete posaljem na bazene koji su udaljeni ni 1km a ja pravac dunav u svoj mir
I svoj camcic...Gteys.  :icon_thumright:

Jožef1

Ljeto, na vodu definitivno  :toothy9: međutim, zanimljivi su komentari pojedinih neženja...  :whistle:  :beee:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

Da...ali to je stvar osobnog zadovoljstva...svatko od nas ima drukcije razmisljanje i radi kako je njemu najbolje a.ne kako drugi kazu...i to definitivno treba postivati...ja sto i kako volim tako i radim i s time sam zadovoljan...

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Jožef1

silure, konačno netko na forumu iz mog kraja i to iz predgrađa Kamenca  :not speak:  :hello2:

Juzba

Na savu idem predveče i do kasno u noć, pivo u čamcu izuzetno prija, kupanje je počelo a za koji dan se idemo i osoliti, pa fishing na moru, nekako ću izgurati i ovo ljeto :toothy2:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

silure

Haha iz predgradja kamenca ;D...tek sad vidim da imam susjeda... :occasion14:

Greys

Juzba, nije loše  :icon_biggrin:

Juzba

pa trudim se sebi ugoditi :icon_biggrin:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

silure

Na camcu do kasno u noc...pa cak i do jutra...NEPROCJENJIVO... :icon_thumright:

Jožef1

silure, jesi li to ti, sa ovim divnim šaranom???

silure

Naravno...dok sam jos bio saranas...ali sad samo som...nadam se uskoro da cu ovu sliku zamjenit jos ove godine sa nekim brkatim divom...  :toothy10:

Kugla

Ne mora biti div al som je som.  :icon_thumright:

silure

Tako je...som je som..i prvog kojeg sam uhvatio sasvim slucajno bilo je dovoljno da postanjem ovisnik o njemu!!   :love5:

Jožef1

Citat: silure  u Lipanj 19, 2013, 19:23:40
Tako je...som je som..i prvog kojeg sam uhvatio sasvim slucajno bilo je dovoljno da postanjem ovisnik o njemu!!   :love5:

suljošani ne znaju hvatati soma  :eggs: