Ljeto

Autor Kugla, Lipanj 19, 2013, 08:40:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Evo stiglo nam konačno ljeto. Velike vručine, pa kako se snalazite po ovakvim uvjetima u ribolovu, a kako se hladite kod kuće.
Općenito kako podnosite ljeto i vručine i kako se borite sa vručinom na pecanju.

mossi

Ja .. nikako... Pošto na Srpskoj strani ima jako malo hladovine za pecanje iz čamca, uglavnom samo ujutro do 10-tak sati.
Ostatak dana je pravi pakao. Kako ide veče tako je sve gore (meni).
Sva sreća pa nije sve u pecanju! ha ha ha ha  :hello2: :toothy12: :icon_geek:

:occasion14:

Ervin

Kako nije sve u pecanju? Jel' to neki novi trend? :eggs:

Po ovakvim danima na vodu idem u svitanje, pa izdržim do 8-9h ili idem kasno popodne kada već mogu da se smestim u hladovinu (na Tisi je ima)!

maverick

Zato sam ja tu, da vam ove dane olakšam...klima, servis klime, u paketu ponude imamo i cigančice za one koji trebaju skinuti maler... :toothy12: znači slobodno se javite
A inače šalu na stranu, po desetak puta dnevno prodje mi hitna pored radnje...ljudi padaju u nesvijest....znaci ako je pecanje u ranim jutarnjim i kasnim vecernjim satima...voda se uskoro povlaci pa potrazite osvjezenje i u rijekama koje su vam u blizni , pronadjite neko kupaliste....curice su vec odavno uljetnim haljinicama  :toothy12:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Za pecarosa nema prepreka u vremenu...kazu....
Nevrijeme je nase vrijeme... :3some:

mossi

To obično kažu za lopove. ha ha ha ha  :icon_geek:

silure

Hhhh..sta trazio to dobio :icon_scratch:

Slaven

Ajd sad, sa jedne strane Drava, treba mi pedesetak kuna za gorivo, znojim se, komarci me grizu, sunce satire, pa opet komarci, pa pukne štift, pa komarci, zaserem auto sa gorivom, sto srenja.

A sa druge strane, jezero (vrhunski čisto kupalište) kilometar od kuče, nema komaraca, tamo di se kupam i di mi je ručnik samo tri koraka i birtija, ladovina, hlaaaadno pivo, curice šetkaju vamo tamo, voda odlična,  hladno pivo, nema komaraca, hladno pivo, nema komaraca :dontknow:

silure

Logicki trebalo bi birat ovo drugo...

Greys

Apsolutno mi nesmeta sunce, nit vrućine. Idem na vodu kad god mogu i što češće mogu. Nek samo prži, ljeto je  :icon_thumright:

Kugla

Citat: maverick  u Lipanj 19, 2013, 09:36:32
Zato sam ja tu, da vam ove dane olakšam...klima, servis klime, u paketu ponude imamo i cigančice za one koji trebaju skinuti maler... :toothy12: znači slobodno se javite
A inače šalu na stranu, po desetak puta dnevno prodje mi hitna pored radnje...ljudi padaju u nesvijest....znaci ako je pecanje u ranim jutarnjim i kasnim vecernjim satima...voda se uskoro povlaci pa potrazite osvjezenje i u rijekama koje su vam u blizni , pronadjite neko kupaliste....curice su vec odavno uljetnim haljinicama  :toothy12:
Pa zato i otvorih ovu temu da te zatrpam poslom  :icon_thumright:
A u ova ljetna vremena najbolje u ranu zoru ili naveće kad ima hladovine, na suncu nema teorije da sjedim i pecam, onda je puno bolje osvježiti se kupanjem u Dravi ili Dunavu.

silure

Potpuno isto razmisljanje imam...samo da mi je otic...ponekad jedva disem od vrucine i vlage ali nema veze ...

Greys

Slaven

Vjerovatno ni on nije oženjen :laughing7: :laughing7:

Greys

Ma ovdje vam niti ženidba ni samoća neigraju ulogu. Dečki, ljeto je ljeto, na vodu svi  :icon_biggrin: