Ljeto

Autor Kugla, Lipanj 19, 2013, 08:40:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

Istina nemaju pojima ja sam se nedavno doselio iz vardarca...hh   :icon_rabbit:

silure

Ali sala na stranu moj susjed je majstor bucke na dunavu pa ipak nesto sam ucio i od suljosana..

Kugla

Eto meni poduka iz bučkanja  :toothy10:

silure

Uvijek... :pee: ali misli da ti to znas vec.... :kacsint2:

Kugla

Nemam pojma nisam nikada bučkao, bučku nabavio nedavno pa ove godine možda i probam.

silure

Onda nema druge nego u frizidercic kojeg pivkana i idemo dunav majka... :laughing7:

Jožef1

Citat: silure  u Lipanj 19, 2013, 20:57:24
Istina nemaju pojima ja sam se nedavno doselio iz vardarca...hh   :icon_rabbit:

U Vardacu imam mali milion rodbine, samo vardarčani se bave i drugim vidom "robolova"...,  :not speak:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

Nazalos tako je...ali i oni su se povukli koji su ostali idu na lanale..
To me ne dira samo nam rijeke da ne diraju...

tole

ja više vrućinu ne osjećam, samo se znojim....

Tićo

Ja uzeo malopre ovaj bazen ne mogu da dočekam da se napuni,  a punim ga već  3 sata, ali mislim da će vredeti.

http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=19273&NADZEMNI-BAZEN-INTEX-EASYSET-366X76-CM-56422

Greys

Auuuuuuuuu, šta bi dao za tako šta...  :icon_scratch:

raso

Citat: Tićo  u Lipanj 20, 2013, 12:46:59
Ja uzeo malopre ovaj bazen ne mogu da dočekam da se napuni,  a punim ga već  3 sata, ali mislim da će vredeti.

http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=19273&NADZEMNI-BAZEN-INTEX-EASYSET-366X76-CM-56422
Jbt pazi da se ne utopiš :be happy:

silure

Au pa tu se komotno i camac ubaci....i ja cu za koji dan tako nesto uzeti bogami

maverick

Tico tu moze i šarane da drzis  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Tićo imam isti i kad ga punim punim ga cca 8-9 sati onako iz pipe pol cola crijevo pa bude pritisak slab preko dana jer svi troše vodu al cca toliko., Ali neprocjenjivo kad se uvalim sa sinom i kad si cijeli uronjen u vodu odmah je lakše.Ali i održavanje vode zdravom i čistom iziskuje svakodnevnu brigu, a i one sve kemikalije i nisu jeftine.