RJ

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:09:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mlb

ajd kad bude pa da složimo neku kombinaciju!  :icon_thumright:

maverick

Citat: mlb  u Studeni 04, 2015, 21:55:54
hoćeš raditi koji tamniji dekor?

Kaze se komemorativni... :stripii: kume moze i mene da stavis u neki red...malo blue motion palačinki..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Ali ak moze ikako da dobijem prije ovog Mudrinića...zivce mi izvadi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Mudri se mora fatat za novčanik a znaš da je tu težak tako da se ne trebaš sekirat  :rofl2:

maverick

A ok...onda stignem  :stripii: i da li moze blue motion s crveni repić...znaci mijesano...malo s repic malo bez crveni repić  :ok:

umpahpah

Citat: maverick  u Studeni 04, 2015, 22:59:02
A ok...onda stignem  :stripii: i da li moze blue motion s crveni repić...znaci mijesano...malo s repic malo bez crveni repić  :ok:
može meni koji za probu !?  :occasion14:

tole

može i meni koja palačink... :icon_biggrin:

Mudri

Citat: rj  u Studeni 04, 2015, 22:49:48
Mudri se mora fatat za novčanik a znaš da je tu težak tako da se ne trebaš sekirat  :rofl2:
Sve čitam i nemogu vjerovat,idući put umjesto baksuzije dobiješ neku kiselinicu  :rofl2:

rj

mjenjam nik-name u MUNGOS  :takoje: pojest ču ti tu zmiju iz đepa ...ima se evrići oslobode  :rofl2:

rj

jučerašnji shed 10 cm

palaćinke u "bazenu sreće"

rj

10 cm

pajdo77

Svaka čast majstore,bome si se ti naradio dok su pojedinci skakali pauflek u Dravu :stripii:

rj

Stepa

Hm osim Šajzike nevidim alternativu :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu