RJ

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:09:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

vedro

Dobro RJ jel se ti namjerno neces slikati ili uvijek drugi uhvate a ti samo sluzis kao fotograf :sha:
Cestitke :clap2:

Rap

Vježba za novi forum  :stripii:

kobac

Citat: pajdo77  u Veljača 24, 2016, 21:13:55
Koliko ja vidim po galeriji i mjestima gdje peca RJ-a ne sekira previše jel domaći teren ili se igra u gostima. Silikonci su dobitni :ok:

mogu silikonci biti dobri koliko hoceš ako majstor nevalja..
tebi i meni da daju neznam kakav nećemo uloviti.. :rofl2: :rofl2:

pajdo77

To stoji Kobac ali opet da znaš ne znam koliko o blinkanju ne možeš hvatati smuđeve ako nemaš varalicu koja će ih iritirati da ju napadnu.Činjenica je da Rj i njegovi prijatelji uredno hvataju na njegove silikonce,moram se dohvatit par komada pa ako ja ćopim bar jednog nakon lovostaja e onda je do gumica a ne do pecaroša. :rofl2:

kobac

Citat: pajdo77  u Veljača 25, 2016, 10:03:47
To stoji Kobac ali opet da znaš ne znam koliko o blinkanju ne možeš hvatati smuđeve ako nemaš varalicu koja će ih iritirati da ju napadnu.Činjenica je da Rj i njegovi prijatelji uredno hvataju na njegove silikonce,moram se dohvatit par komada pa ako ja ćopim bar jednog nakon lovostaja e onda je do gumica a ne do pecaroša. :rofl2:
:rofl2: :rofl2:
ma naravno nisam mislio da su silikonci loši!  šta je pjesnik htio reći??
naravno da su silikonci dobri, jer koliko sam shvatio i vidio dosta ljudi na njih lovi, a kolega rj posebno i vjerujem da je pravi majstor (to sam htio reći), za razliku od nas.. :stripii: :stripii: :stripii:
možda to ide po onoj stara koka dobra juha.. :stripii: :stripii:

rj

šta reć dnas 96 cm  :icon_scratch: ono na povjerenje  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Svaka ti čast,jel to na one crne što si zadnje pravio?

Žorž

Na koje god,svi su lovni,svakom iz usta viri drugi dekor :uf: ,a ovih 96cm nema na poverenje,kam gi fotke :stripii:

rj

kolega će ga uslikat ...strpljen spašen  :stripii:

Rap

rj

96cm 10.5 kg
shed crna udovica  :ok:

pajdo77

Jesam ja lijepo napisao da je na udovicu uhvaćen?jesam i sad sam i službeno vidoviti Pajdo :baba:

rj

nju sam i forsirao

kobac

crniii josipe...

kawasaki

zasto je runner u prodaji druze  :hi:

Brzi od Bolena.