RJ

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:09:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

rj

rj

rj

nisu amri pamtniji od nas  :mt1032:

kajman

Citat: rj  u Travanj 02, 2014, 10:42:56

hyibrid now model testiranje i dotjerivanje 2 god. do savršenstva

Auuuuuuuu  :eek:
Sto mi se svidja ovaj spicast stomak, lopatica 'nakooo, ama ako je sirina tih ravnih ledja preko 6mm onda'k nista?  :mt1032:

rj

u širini leđa sam imao najveći problem ...ako napravim uska leđa rad je dobar ali guma zna pucat na jigu ....uspio sam nač optimum debljine sheda da ne puca ali nisam mu narušio rad  :ok:

maverick

Alat je odličan...sad je to vec ozbiljna proizvodnja...a ne bi ti ruka otpala da posaljes kojeg hybrida na testiranje  :stripii: bar da vidimo sto tuke vele na njega
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

zander hyibrid je rađen iskljućivo protiv smuđ ...puno mi je vremana trebalo da uklonim vibracije koje privlaće štuku...soma i bajkoša ...nem ti ga svrhe bacat smuđ je u lovostaju  :mt1032:  :takoje:  :violent1:

raso

Nema djeljenja, sva proizvodnja je prodana :stripii: :stripii: :stripii:

kova

^^
Alat pravi, "boli glava" :ok: . Josh da moze tanke- roshtiljske brizgati :toothy12: :occasion14:  ;)
:hi:
Ne zaboravi plochu oslonac za dogrevanje  :uf: :icon_thumright:

rj

sve je rješeno ...samo da skupim lovu za alate ...ovo je drugi koncept ljevanja pa i alati moraju bit drugačiji ...ima vremena ne žurim  :occasion14:

mamijo

Citat: rj  u Travanj 02, 2014, 11:26:28
zander hyibrid je rađen iskljućivo protiv smuđ ...puno mi je vremana trebalo da uklonim vibracije koje privlaće štuku...soma i bajkoša ...nem ti ga svrhe bacat smuđ je u lovostaju  :mt1032:  :takoje:  :violent1:

m'slim sta posle ovog reci sem RJ je moj drug i ...  :occasion14: ... da, zelim otkupiti neku kolicinu!!!! Nemo' me zaboravis kad krene livenje - samo javi!
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

rj

jel to kad  bio problem  :thumbsup:

maverick

Ipak da se moj drug mamijo ne naljuti...ali prvo da kumovi popune zalihe koje su odavno pri kraju pa onda ostali  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mamijo

:occasion14: podrazumeva se!  :hi:

edit: jbte kolko meni ovo

Citat:... da uklonim vibracije koje privlaće štuku

znaci .. klasicni primer Slotter - sve 5 al sto vole shtujka da ga pojede .. grrrrrrrrrrr .. em mi je teshko stici do dobrih boja i velicina em ostajem lako bez ( eh taj Marfi ) najlovnijih komada zbog glupe sitne shtujke     :pirate: :pirate: :pirate:
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%