RJ

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:09:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

nikolas

i ja malo popunio zalihe RJ guma...  Odlicne su,a dekori mi se svidjaju svi!! neznam kako taj smudj sad danas ovakve ,sutra onakve ( sta ima birat..) :toothy12:

rj

svi volimo švecki stol ...pa tako i smuđ ...nek bira  :takoje:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Slaven

Josipe kako ti se pokazo onaj na donjoj slici drugi s ljeva, jel to ljubimac :takoje:

nikolas

mene svedski stol samo zbunjuje,sve lijepo a ja neznam sta bi prvo.. :tongue1:

rj

Citat: Slaven  u Studeni 26, 2014, 12:30:02
Josipe kako ti se pokazo onaj na donjoj slici drugi s ljeva, jel to ljubimac :takoje:

najbolje mi se pokazalo 2,3,4,sa desne strane

maverick

Ti s repićem u crvenoj boji nose radni naziv "CRVEN FESIĆ"  :notworthy:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

rj- gledano sa lijeve strane, treći je  :thumbsup:- naročito gdje su deverike (lopatare) u dubini 3-8m. Ne papa smuđ te deverike.....  :no:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

rj

to bi trebao bit med (livadski) on je tamniji ili po naški coca-cola ....meni najviše odgovaraju razne varijacije zelene + crven repić

Jožef1

Mnogima se sviđa zeleni+crven repić - to je dobro- bude li lovan- postat će maskota silikonaca  :ok: Kolika je cijena po komadu? može na pp. da ne zaborvim, možeš li napraviti crne + malo zlatnih šljokica više u predjelu repa??
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

kajman

Eto kad neko ima privilegije nikolas ovo dobio na tacni!  :toothy12:
RJ sada mi hanter otkrio tajnu nisam dipovao u gorko  :uf:
Znaci nije skladistenje u pitanju problem je u meni sto koristim samo slatko  :dontknow:

MIF

Jos da saznas cime oni japanci zacinjavaju onog smrdljivog kejtica,i moze kum odma kopacke o klin...

rj

RJ KILLER u akciji ribi ebiga posrećilo se zelenko odradio

smuđ 5kg
somovi 6 kg i 22 kg

mossi

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Svaka čast! Čestitam!

Izgleda da sam ja jedini koji do sada nisam nijednu ribu uhvatio na tvoje gume. Uopće mi nije jasno kako i zašto, ali istina je. A vuku mi i jako liče na meni najdraže, skoro iste.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!