RJ

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:09:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

toktiz

Ajde pošalji po kumu 15-20 devetki najlovnijih kojih imaš. Samo me još to može izvući iz ovog ponora.

umpahpah

maverick

Majku mu staru...navući će netko kumu maler na gume...bice mrtvih sutra  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Citat: toktiz  u Siječanj 29, 2015, 00:22:19
Ajde pošalji po kumu 15-20 devetki najlovnijih kojih imaš. Samo me još to može izvući iz ovog ponora.

Zvonkec iznenađen sam ovom tvojom izjavom kao čovijek i komunista :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

rj

naivan si zvonkec ...mlogo naivan....takav paket se direktno uručuje (iz ruke u ruku) spremit ću ti dobitnu kombinaciju ali nikom ni rječi ... :glasses9:

danas idem na Dunav pa ti mogu ponjet
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

toktiz

maverick

Citat: rj  u Siječanj 29, 2015, 07:28:06
naivan si zvonkec ...mlogo naivan....takav paket se direktno uručuje (iz ruke u ruku) spremit ću ti dobitnu kombinaciju ali nikom ni rječi ... :glasses9:

danas idem na Dunav pa ti mogu ponjet

Kao da znaš...da će ti Toktiz trebati uskoro   :stripii:  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

TonyC

a majko mila suze mi na oči                      :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Ništa se ne sekiraj trebaće Zvonkec i tebi  :stripii:

rj

istine radi ...

neki brzo zaboravljaju a još slabije pamte ...Zvonkec to su djaci potekla iz iste škole  :baba:

Stepa

Ministre sta mai na vodi :hi: :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

rj

ima ima ćek  :red_indian: da stavi slike  :hi:

maverick

Sutra cu opet sam zagubio kablić  :uf: ima jedna debela mama i somče  :ok:

umpahpah

jel snimak mame kak se vraca u vodu????? :hello2: :hello2: :hello2: