odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

:stripii: Ja sam ozbiljan...a ti zahebavas...ali ako bas hoces u naturi...ja sam "tata"  :stripii:  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

samo da nebude " danas tata liže mami "  :stripii: :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Citat: umpahpah  u Rujan 05, 2015, 18:26:29
Imam ja za prodati jednodijelni Balzerov kombinezon ako neko je zainteresiran!?!
Daj reci koliko ono xxxx-eva ima, nešto sam otekao ovih dana, al valja probati
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Kugla

Ma visinu riješim skračivanjem al me hebe širina u struku  :uf: :BangHead:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

GreenŽaba

maverick

Pitanje ...gdje je najpovoljniji imax za kupiti...ima li negdje neka akcija...zanima me ovaj zadnji model...crni...

maverick

Da se podsjetite sto znaci plutajuce

Debeli šef

je li ovo povoljno? čini se da je drugdje oko 1600-1800 kunića.

http://www.fishermans-partner.hr/hrvatski/proizvod_4/imax-nepotopivo-odijelo_43/

mene zanima je li netko isprobao ovaj balzerov, mislim je li hladno u njemu:

http://venatio.hr/specijalna/388-balzer-coastline-953-plutajuce-odijelo.html

mlb

Što se tiče imax odjela cjena je super ! I lane je bila akcija ali 100kn skuplje! Isproban prošle zime i za svaku pohvalu, minus po meni što je dosta kruto pa uvelike smanjuje lakoću kretanja ali to su izgleda čari zime!  :icon_thumright:

Debeli šef

možeš li mi reći i za veličinu, odgovaraju li standardne brojke l, xl?
razvukao sam svojih 100 kila na 175 cm pa mi l veličina napeta, a vidim da ima još samo po jedan od l i xl veličina. 

mlb

Moj je M e sad neznam jel poglavica ili Ćavo imao xl pa bi bilo najbolje isprobati!

Debeli šef

Mariorhr

Moj je L i sa mojih 105kg i 178cm visine na knap ali služi svrsi...XL mi je predugačak i rukavi i nogavice