odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

Citat: Mornar Popaj  u Kolovoz 10, 2015, 21:47:38
Dobila je ona svoje više puta  :occasion14:
da je "dobila" kako treba častila bi sa jaketom  :mt1032:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Potrošio sam oba imaxa...a sve cim nekako ovako prvi puta zahladi...padne mi napamet da kupim novo odjelo...oli su sta izmisli novo ...a da ne kosta skuplje nego novi motor
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica

maverick

Dvije....ali dva komada naizmjenicno...valjaju jos ali sam tako zeni objasnio da ne valjaju  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica

Ja sam na rasprodaji kupio Cormoranov jednodelni kombinezon i koristim ga 5god sigurno i nista mu nije. Jos me salecu alasi da im prodam. A platio ga 70-80eura. Nikada se nisam smrznu. Niti mi bilo hladno.

pajdo77

Probao sam i ja nešto slično,njen odgovor je bio: "izdrži još ovu zimu u ljetnom-radnom pa ćemo na godinu vidjet :sha: :eek:

Batica

Ja ovih dana pazarim Imax termo boat jaknu manje od 8000 din. Treba mi dok neupece minus.

maverick

Bitno mi je da je toplo i da ne prokisnjava....a plutajuce vise manje, jer ove sam godine cvrsto odlucio da vise necu padati u  vodu  :stripii:

umpahpah

Imam ja za prodati jednodijelni Balzerov kombinezon ako neko je zainteresiran!?!

maverick

:stripii: Meni je taj prevelik  :stripii: jedino susjed da kupi  :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

šajzika

moram vidit kolko para i otplatni plan  :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ja imam za tebe imaxa...400 kuna...a otplatni plan kako zelis  :ok:

šajzika

Audentes fortuna iuvat