odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zagor

Tražim neko termo zimsko odjelo za blinkanje s obale. Za oko mi je zapo prologic new green suit.
Dali ga tko koristio? Jel se može kretati cijeli dan u njemu ili je kruto i teško? Ili ima netko bolji prijedlog?

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

Ive

To je odlično odijelo,cijena mu je skroz ok. samo da je kruto je..al nema da bude hladno u njemu.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

stojko

Bome je vrijeme za nabavu odijela jer vijetnamka više ne pomaže  ;D Vidim da većina ima Imax garnituru pa me zanima ima li tko možda ARX -20 ili od SG ProGuard? Neke prednosti i mane ili preporuka nečega sasvim trečeg...

stojko

Trebam pomoć ali hitno, kako da znam koja mi veličina odgovara bez probavanja? Ima neka šablona možda, ono veličina L za tu visinu i kilažu itd. ili nema druge osim isprobavnja??

maverick

Koliko si visok i koliko imas kg...na unutrasnjoj strani imaxa imas za koliko je kilograma
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

stojko

180cm i 104kg. Ok za imax, a za neka druga odijela? Mislim zanima me jel se sva odijela rade po istom kalupu, pa ako mi odgovara tipa veličina L po imaxu jel postoji šansa da je isto i za prologic?

Harley

L,  mislim da ti je malo

Tapatalk Sony Xperya Z5 Premium

Living your dreams, do not dream the life

maverick

Ako kupujes plutajuce, ne bitno jeli ti veliko ili je malo...vec nosivost odijela s obzirom na tvoje kilograme...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

stojko

Nekupujem plutajuce tako da vjerojatno onda ta nosivost otpada...

pajdo77

Broj "L" ti je vjerovatno malo na 180 visine. Možda xl ali probaj naći neku tablicu ako ima ili probaj neko drugo u trgovini pa na njemu pogledaj oznake ako do ovoga koje želiš ne možeš doći.

Zagor

Ja sam 180 i cca 90kg +- 2kg i meni IMAX L veličina taman. Govorim za plutajuće odjelo, neznam dali su za termo odijela iste veličine.

pajdo77

Znači da bi njemu "L" bilo malo na njegovih 10 kilograma više

Zagor

Nemora biti, ovisi gdje je raspoređeno  :stripii:

Treba svakako probati, a ne napamet preko neta uzeti.

nele01

vedro

Ja kupio prošle godine za 2300kn :uf: