odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nele01

Sinoc me uhvati nevreme na 12 km od kuce, srecom u camcu Imax i Lemigo. Ali bukvalno, samo su mi ruke  bile mokre i to kad sam skinuo rukavice da  vezem camac. Odelo je  extra a jos pogotovo u kombinaciji sa Lemigo cizmama.

mossi

Samo se ti zezaj.. biće tebi 4x pišanja po noći..  :icon_scratch:

maverick

Zadnji stadij je kad proreze bocu od coca-cole i drzi djoku u njoj tokom noci  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nele01

Puj puj bilo ne ponovilo se, ali iskreno preporodio sam se otkad sam uzeo imax-a i lemigo

BiLi

već neko vrijeme gledam zimska "odijela". kojeg got trgovca pitam kaze drugacije i uvijek je najbolje ono sto se njemu svidu :D
možda ima netko pametan savjet od Vas što da uzmem. 
sva odijela imaju hlaće na tregere pa sam od toga odmah odustao, gledam si posebno jaknu a posebno hlaće.
za oko su mi zapali nekako ovi modeli jakni:
1. Savage Gear ProGuard Thermo Jacket Black/Grey L 
2. Prologic LitePro Thermo Jacket L   
3. Prologic Bank Bound 3-Season Camo Fishing Jacket L
Hlaće:
1. Savage Gear Xoom Trousers L
dali ima netko moža nešto od navedenog li da preporući nešto bolje?

maverick

Za zimsko odjelo...svakako su bolje hlace s tregerima. Tople hlace su i teske...A kad vec zagledamo...ja bih neko odijelo za proljece...dobra ponuda odjece je u carpologji pa pogledaj malo i tamo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

singa

Prodajem novi kombinezon plivajući Regatta. Cijena izuzetno povoljna.Upit na p.p.
singa

Darko

uzmi ovo prvo savage gear proguard termo , kolega ga ima i prezadovoljan je , hlače obavezno sa tregerima jer su visoke i kad skineš jaknu štiti ti bubrege od hladnoće i vjetra  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

BiLi

slažem se da te hlaće s tregerima griju bolje i sve to al jednostavno ne volim na tregere a i imam dvoje hlaće na tregere koje ne nosim.  neznam koje uzeti pojas hlaće?

maverick

Nešto sam omalio u zadnje vrijeme...pa ova dva imaxova odijela koja imam...morace na bubanj...a uzeo bih nesto novo ...primjerenije mojoj trenutnoj kilazi ...jer ova kad obucem mozes jos jedan ja stati pored mene  :stripii: Tko je u zadnje vrijeme nesto kupovao, gdje su ok cijene, gdje se da iskopati kakav dobar popust...neckam se izmedju ovog max 5...ili nesto mozda i malo s više šminkeraja  :stripii: jer ionako ne mislim teske minuse docekivati u čamcu

dino.os

Kupio prije 2 tdjedna u Kapitalcu Prologic Heritage Thermo Jacket - nije još isprobana ali mislim da će biti ok.  Na prvi pogled odnosno dodir ne odaje dojam da će zima u njoj biti topla...ali to su valjda takvi materijali...trebalo bi biti ok...čak i punjenje je 160grama....više nego druge jakne.  Lemigo čizme su spremne za zimu...budemo vidjeli 

https://kapitalac.com/kategorije-a-z/odjeca-i-obuca/prologic-heritage-thermo-jacket.html

maverick

Jesi i hlače uzeo..ili samo jaknu...mogli bi na kafu pa da isprobam...tu smo negdje po krakatosti

maverick

Koja je razlika izmedju prologic max 5...thermo armour i comfort termo....osim u cijeni naravno...koje je toplije...a koje je lakše

dino.os

Mav, naiđi do mene kad god možeš i hoćeš pa probaš, uzeo sam L veličinu - sasvim dovoljno. Nisam još hlače uzimao ali budem i njih.  Obukao ju u nedjelju ujutro po onom vjetru i mogu ti reći da je odlična i topla.

maverick