odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

I po MMA sam još uvijek poluteška i to debelo  :stripii:

Trenutačno se koristi 7 težinskih kategorija:
-bantam (57kg-61kg)
-perolaka (do 66kg)
-laka (do 70kg)
-velter (do 77kg)
-srednja (do 84kg)
-poluteška (do 93kg)
-teška (do 120kg)
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Štanicl kategorija

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

alex7777

Citat: maverick  u Studeni 24, 2018, 22:06:48
I po MMA sam još uvijek poluteška i to debelo  :stripii:

Trenutačno se koristi 7 težinskih kategorija:
-bantam (57kg-61kg)
-perolaka (do 66kg)
-laka (do 70kg)
-velter (do 77kg)
-srednja (do 84kg)
-poluteška (do 93kg)
-teška (do 120kg)
znaci da ni netrazim nema super teske   :uf: :crutch:

Kugla

E moj susjed, eto zato ja ni ne idem na dijetu, pa da nemam što obući, ovako svejedno nema broja za mene pa se ni nebrinem  :uf:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

feco

BRZO I BEZ VEZE

alex7777

feco

Koliko sam vidio pajta, vrlo smo slične građe  :stripii:.....a jakna je XXXL  :rofl2:
Mora i tebi odgovarati, a za ovu cijenu nema je nigdje.....svuda je 1200-1300 kn.
Ovo je jednostavno grijeh ne kupiti.  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

feco

Gle , sad vidim vratili su stare cijene, 1239 kn, a sinoć sam je još uhvatio za 867.
BRZO I BEZ VEZE

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Citat: feco  u Studeni 27, 2018, 08:01:04
Gle , sad vidim vratili su stare cijene, 1239 kn, a sinoć sam je još uhvatio za 867.

:hi:  Bio sam jučer u Kapitalcu, trgovac reče da im akcijske cijene vrijede do petka, ali samo  u trgovini, ne i na web prodaji. Tako da ako nekog zanima,  još stigne do petka.
U svakom slučaju nazovite ih i pitajte prije no što krenete put Valpova

feco

I ja sam bio sinoć u Kapitalcu...po jaknu. (šteta što se nismo sreli) Stvar je jasna, do kraja mjeseca daju popust 15% na sve, ali samo u trgovini, a u okviru "crnog petka"bilo je i puno boljih popusta.....tako da sam na jaknu dobio 31%.  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

maverick

Ja sam jučer bio na vodi u novom odijelu i mogu reći samo da je odlično...Jakna iako je dosta lagana, u odnosu na one koje sam navikao, poprilično je topla...Puno lakša od one plutajuće koja mi nakon par sati slomi leđa....

No

Citat: feco  u Studeni 28, 2018, 11:02:20
I ja sam bio sinoć u Kapitalcu...po jaknu. (šteta što se nismo sreli) Stvar je jasna, do kraja mjeseca daju popust 15% na sve, ali samo u trgovini, a u okviru "crnog petka"bilo je i puno boljih popusta.....tako da sam na jaknu dobio 31%.  :hi:

Bio sam s prijateljem po kojem sam poslao one kalupe u Aljmaš. Išao on zatvoriti vodu u vikendici, a onda do kapitalca po neka dva štapa za iz čamca i nešto guma. Bili u trgovini negdje oko pet, šest popodne. Baš šteta da se nismo sreli.
Nisam kupio ništa jer mi u suštini ništa ni ne treba. Za oko mi zapeo meredov s gumiranom mrežicom. Da je bila mrežica posebno, sigurno bih ju uzeo, a ovako sam samo odgledao 

Kolega uzeo dva  Prologic Fast Water RS 9'6" 293 cm 3.5lbs-2sec, djeluju sasvim ok.

Harley

Ja pričam nekidan da bi uzeo novu Burton jaknu za ribolov, kaže gospođa koja stanuje kod mene već jedno 40g. "Ti po zimi više ne ideš na Savu" jbg ja ko pravi muškarac zasutim i po jorgan u bolnici.
Dođem kući u ponedjeljak na par dana i imam lijep poklon.       https://www.burton.com/us/en/p/analog-innsbruck-down-jacket/W17-170681.html , kaže žena evo ti da se ne smrznes na Savi, inace cim je temperarutra ispo 6-7 stupnjeva ne idem na vodu.
Jakna je mrak, moja je crne boje, ramena pojačana,  lagana a topla. Nisu ni te žene ponekad loše!!

Poslano sa mog E6853 koristeći Tapatalk

Living your dreams, do not dream the life

ossa

A meni je uskoro rođoš pa dobio unapred...

TeTka

Naidju krize, drukcije grize...