odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Harley

Operem ga spužvom izvana, ni slučajno u stroju za rublje
Living your dreams, do not dream the life

Harley

Otišlo dva put
Living your dreams, do not dream the life

dravski pecaros

Ponuda u vermisu čini mi se ok...

Nova Trakker Core 3-piece termo odijela na stanju!!

Vrhunska vodonepropusna i vjetronepropusna termo odijela sa  visokim hlačama "tregericama" pružaju maksimalnu zaštitu od hladnoće, kiše i vjetra!!
Dostupne veličine:M,L,XL,XXL,XXXL...

Cijena: 1190,00-10% gotovina = 1071,00 Kn

maverick

Da..to je odlična kupovina i kvalitetno odijelo...a i neka mi je pristojna boja ...ova nasa narandjasta ...plava...su mi onako ...nisu mi u skladu s prirodom...Što se tiče pranja i propustanja...ima sprejeva za impregnaciju koji svakako pomazu...Ja sam i novija odijela druge sezone spricao po koljenima i laktovima jer tu budu nategnuta dok sjedim i bacam pa tu prvo i popuste.....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Koliko kužim dobije se i đemper(vesta) nuz odjelo

Gremlin

tutnja

Da, većina proizvođača i preporučuje pojedine sprejeve za impregnaciju.
Pranje je naravno moguće u perilici ali na 30° bez omekšivača jer oni često "razbiju" tu zaštitu.
Isto je preporuka nakon nanošenja tog spreja osušiti u sušilici da "zapekne" i djeluje kako treba.. Naravno na temp. koju proizvođač preporučuje na etiketi za održavanje.
Može i sušenje min. 24 h u hladovini ali tada te impregnacije imaju manju učinkovitost i kraće traju.

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

Gremlin

Ja ne znam koji su to materijali koji se sada koriste za odela, ali za Goretex oduvek postoje sprejevi za impregnaciju...
To sam koristio sa prvim Goretex jaknama još 1992-1993.

:takoje:

nele01

Drugar mi doneo iz austrije. Bolje od spreja

Gremlin

Ovo ima kod nas po samoposlugama, oko 600 dinara...al ta tvoja medecina jok...

http://www.erdal.rs/products/sprej-za-impregnaciju/

:bye:

Debeli šef

ne kužim što će vam gore-tech ako ćete ga impregnirati?
njegova jedina prednost naspram ostalih materijala je paropropusnost, koju impregnacijom zatvorite i dobijete najlonsku kabanicu.

maverick

Ova imaxova odjela su sve samo ne gorotex...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gremlin

Citat: Debeli šef  u Rujan 22, 2021, 20:07:21
ne kužim što će vam gore-tech ako ćete ga impregnirati?
njegova jedina prednost naspram ostalih materijala je paropropusnost, koju impregnacijom zatvorite i dobijete najlonsku kabanicu.

U pravu si, možda "impregniranje" nije najbolja reč...nego održavanje...
Ali se dobro sećam da kad sam 1992. godine kupio u Londonu prvu "Sprayway" hard shell Goretex jaknu od 350 GBP da sam dobio neki sprej kojim se prešprica posle pranja, i zatim zagreje fenom.
Mislim da i dan danas imam negde tu jaknu.

:ok:

Slave

Males

Mozda se nece koristiti jos dugo ovu sezonu, ali sam spreman za sledecu😂
Mate brave pro suit

Zemlju nismo nasledili od svojih predaka, već smo je pozajmili od svojih potomaka.