odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Onda vjerojatno nije plutajuci za tu cijenu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Znači za mene 220 eura jer trebam dva  :uf: :stripii: :stripii: :stripii:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Batica

maverick

Mislim da se isplati dati jos neki iznos i kupiti plutajuce.....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Frend je bio u beogradu prosle godine i naj jeftinije plutajuce imax koje je nasao bilo je 220e  :icon_scratch:

maverick

Ajd sad da se malo osvrnemo uopce na plutajuca odijela...svi mi tvrdimo da su to stvari nama koji zimi pecamo smuđa stvari koje bi trebale spasiti život i imax je definitivno jedan brand kojeg smo prihvatili...malo se spominje da ta odijela imaju vrlo kratak vijek trajanja ...bar po onome sto nadjemo na etiketi...pa kad kupujete gledajte malo sto pise...kad je proizvedeno i koliko još vrijedi

zvona

Mnogi na ovom forumu nemaju 500 € mjesečni prihod tako je jako teško odvojit 200€ za plutajuče odjelo..zašto se ne pogledaju neka jeftinije rješenja..npr odjelo kao od dusa reko je da ga platio 800kn i uzmeš si odličan prsluk za spašavanje i rješio si problem koliko toliko..ja idem na minus -10 pecat i nemam tih novaca za odjelo..tko ima vremena neka pogleda neke   jeftinije vatijante i mogučnosti

Batica

Koliko traje plutajuce odelo?
Kao sto sam napisao imam Cormoran jednodelono zimsko odelo. Prezadovoljan sam. Extra toplo. Medjutim dok nezagudi i podneva su topla ume da bude pakleno. Zato su bolja dvodelna. Medjuti ako upadnes u vodu i nisi vest da se odmah dohvatis camca, tones kao sidro. Slazem se sa kolegom, prsluk, sada ih ima u raznim velicinama i resena stvar.

maverick

A kod nas je opcenito problem prioriteta....ljudi prvo kupe ovo ili ono...a svi smo nesto krivo kupili a ne brinu se za svoje zdravlje ili za nedaj bože život da si spase...mada situacija je teska na sve strane....mada to nije tema...a imax ima na etiketi koliko mu je rok...ovisno o datumu proizvodnje...mada danas prsluk tanki s ampulom kosta kao skoro i to neplutajuce odijelo

Batica

Za zimsko pecanje, sezona pecanja smudja, najbitnina stvar je odelo i cizme. Dzabe sve ako se smrzavas. Ode prostata. Ja sam godinama kuburio sa cizmama, uvek mi se stopla smrzavaju. A od stopala sve krece. Probao i od goreteksa i uvek se smrznu. Prosle godine kupio debele teske Spro cizme i kupio debeli ulozak od vune u Dajhmanu i resio problem.

vedro

Polu profesijonalni prsluk 250kn do 80kg dobijes i zvizdaljku :stripii:

maverick

Kad si ti light verzija pecarosa   :stripii:

rj

zaboravlja se da "plutajuče odjelo" da bi bilo plutajuče treba bit zakopčano ...pogledat uputastva od nogavica...rukava ...struka ...niko to ne primjenjuje tako da niš od plutanja ...bolje lakše odjelo i štrik oko noge  :rofl2: :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Slaven

imam ja riješenje, ako upaneš, samo izdahni zrak, da se manje patiš :stripii:

Kugla

Citat: maverick  u Rujan 05, 2014, 19:19:33
Kad si ti light verzija pecarosa   :stripii:
Baš a što sa nama  :no:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti