odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Deblje je, ima sloj neoprena, i ima ''plutajuće'' vreće...

maverick

I za ne daj bože spasi ti život  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Upravo ovo zadnje, bio je moj razlog za odabir ovog odijela, za nedaj Bože

vedro

Mika ja sam kupio imax termo,vodonepropusno isprobao ga jucer na onoj snijeznoj mecavi i mogu ti reci da su hlace super tople,jakna super za snijeg samo mislim kad zahladi ispod 0.da ce mi biti zima u toj jakni.  :icon_scratch:

Kugla

Po meni samo ovo plutajuće ima smisla, a što se tiće zime, svaka ski jakna je jednako dobra, vjerujte, tj. ništa ni jedno odijelo koje nije plutajuće nije bolje od dobre ski jakne i hlača.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

MIKA

vec sam dobio savjet od kolege da si kupim ski hlace kad sam mu reko da kupujem max 4.
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

vedro

E sad ako kupis max4 onda ces izgledati bas kao pravi ribolovac :hello2:

Greys

Nakon čitanja po mnogim forumima, što našim i stranim, pričanja sa puno prijatelja koji posjeduju i jedno i drugo odijelo, IMAX, MAX4, laički zaključak većine je slijedeći:

IMAX odijela (plutajuća) su nastala prvo kao rezultat onih koji ih koriste u područjima leda, i u slučaju propadanja kroz led, vi plutate. Nadalje, kako su se odijela prebacila i na naše krajeve, u više slučajeva ih koriste ''varaličari'', iz nekoliko razloga (nemoraju biti točni, ali se navode), a to su mnogo češća kretanja, naročito prilikom varaličarenja (zbog više gibanja u odnosu na stacionarno pecanje), gdje su najkritičnija mjesta kod ramena, i u savijanju kod koljena (ujedno i mjesta gdje prvo odijela ''propuste''). IMAX odijela su napravljena od vrsta najlona, dok je MAX4 više (još jednom napominjem, po pisanjima na raznim forumima) šaranaško odijelo (ujedno je ProLogic i šaranaška firma), koje ne ''trpi'' puno gibanja, i na taj način se lakše ''sapere'' zaštitni sloj.

Možda će nekom pomoći ovaj kratki tekst koji je sažetak brojnih rasprava oko ova 2 najpoznatija odijela u nas ribiča  :icon_thumright:

silure

vrlo korisna inf..za one loji se nemogu odluciti :thumbsup:

maverick

U konacnici odijela traju onoliko koliko se pazi na njih.....imam dva imaxa...i nosim ih dosta jer zimi pecam svakodnevno....popucaju na savovima, otpadnu tregeri....pokida se....s vremenom na svakom zastitni sloj oslabi....ali topla su...i vrijede svake kune....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TOMO

djeda mraz došo malo ranije  :stripii: relax tim me ugodno iznenadio :toothy4:

TOMO

domba

Čestitam, sad si pravi timski igrač!  :headbang:  Jako dobro izgleda :icon_thumright:

Franko

Bolje umrijeti od litre nego od kapi.

marinela

Brzo će zima i ja se danas ponovila,jedva čekam priliku isprobati  :hello2:http://venatio.hr/cizme/664-behr-neopren-cizma-hlace.html
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!