Prepravke na plovilima

Autor maverick, Srpanj 07, 2013, 13:42:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jura

naljepnice za 50kn i ljepiš na obje strane  :icon_biggrin:

zvona

ma pogledo sam ja taj camac uzivo.. loš je stvarno i danas naletim na hrastov čamac. 6m duzine 1m sirine.. jucer čamac reg trajno.. eno stoji u Savi suh ko barut..katranit prosle godine u 10mj kad ga je izvadio van iz vode..reg do 8 osoba.. ograda oko čamca i jos neke sitnice.. trazi 1300kn ali ide za makar 150kn dole.. tako da najvjerojatnije sutra dolazi kod mene u dvorište  :icon_biggrin:

zvona

ali moram jos pregovarat s kućnom bankom.. hoče mi posudit kredit od 1300kn na 2 rate  :icon_biggrin:  čamac ima i svoju reg prikolicu..jer ga je svake godine oko 10mj vadio van. i nagodinu u maju spušto u vodu..ima i tomos 4 sve skupa 2500kn al netreba mi prikolica.. a penta druge prilike.. jbg..

Kugla

Zvona sve to u kopletu za 2.500 kn je super cijena, ako je čamac kako kažeš ok uzimaj

zvona

sutra idem po njega  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10:  napokon.. čamac je velik nema šta..mjesta unutra.. ma nemam rijeci.. čamac oko sebe ima zeljezne cijevi od vode da prilikom prilazenja ne oštetim dasku.. čamac ima akumulator i rasvjeta je na njemu instalirana.. ograda oko čamca visoka iznad stranica oko 60cm da slučajno prilikom vožnje netko ne ispadne.čamac pušta samo na jednbom mjestu između daske loše katran nanesen.. iznutra nije katran vec je par slojeva neke boje ili nesto slično..završni premaz je ljubiččasti  :icon_biggrin:

Ivan Borojević

:thumbsup: to majstore, ako nemas motor zanj, razmisli o tomos 10 od jeftinijih, a od skupljih kupis neku hondicu od 6 ks 4t 2cil. ko ja sto imam ili taku jamahicu sa 2cilindra, nemoj uzimat ove sa jednim cilindrom camac je tezak.  :occasion14:

silure

Nije neka lova ako je tako kako kazes...malo ga picnit i  :thumbsup:

zvona

Za pentu nemam novaca..ali stvari polako sjedaju na mjesto..sutra ga vucnasluzba dovozi kod mene..dobio sam i dva neka americka prsluka za spasavanje..crvena boja..za sad cu na krace relacije s veslom..probo ga ide kad se zaleti.. Stavit cu sutra slike  :icon_thumright:

maverick

zvona, odlicno  :thumbsup: silure...mora rega na obe strane i zastavica naravno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Greys

Zvone, sretno, ima da smuđevi sa ''preke'' strane nagrabuse  :icon_biggrin:

Slaven

Malo pitanjce:

Jel mogu vb. motor sa dugom nogom stavit na visinu stranice za kratku nogu, samo zbog probe, da vidim kako ide i kako se ponaša, radi se o 25ks cvajo.

zvona

Probaš..al mislim da ce ga propinjat dosta..moja desetka s dugom nogom je propinjala 6m hrastov čamac..da sam osto na njoj.. podizo bi visinu zadnje stranice..

Stepa

Citat: Slaven  u Travanj 07, 2014, 06:44:26
Malo pitanjce:

Jel mogu vb. motor sa dugom nogom stavit na visinu stranice za kratku nogu, samo zbog probe, da vidim kako ide i kako se ponaša, radi se o 25ks cvajo.

Tebi ni prof.Baltazar nije ravan  :stripii: kakve kemije ti imaš
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu