Prepravke na plovilima

Autor maverick, Srpanj 07, 2013, 13:42:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slaven

Samo mi ti nemoj o kemiji pričat, ja sam za tebe mala beba, pa ko još sječe štrik elisom :stripii:

maverick

Mozes staviti i isprobati...neces imati pune perfomanse kao na kratkoj ali sigurno te tera van u glisiranje....zvona tebe je desetka dizala jer te nije mogla izglisirati a ne zato sto je duga osovina
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Citat: Slaven  u Travanj 07, 2014, 06:44:26
Malo pitanjce:

Jel mogu vb. motor sa dugom nogom stavit na visinu stranice za kratku nogu, samo zbog probe, da vidim kako ide i kako se ponaša, radi se o 25ks cvajo.

Pa kako ne bi mogao staviti samo ne znam što te zanima. Ako hoćeš vidjeti kako radi motor, to je u redu, ali ako hoćeš vidjeti kako čamac ide s tim motorom računaj da će ti ići skoro upola sporije zbog duge noge.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

rj

ja sam stavljao dugu nogu samo se motor podigne max. da vijci mogu uhvatit gubac i dobro je bilo ...nema špricanja ...za svaki slučaj povezat motor štrikom...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Retfalački mačak

Citat: Slaven  u Travanj 07, 2014, 07:45:31
Samo mi ti nemoj o kemiji pričat, ja sam za tebe mala beba, pa ko još sječe štrik elisom :stripii:
Iz iskustva, provjereno: Štrik se može sječi elisom, nožem, a može i katanom. Katana mi je nova oprema u čamcu.

Slaven

Citat: baka  u Travanj 07, 2014, 08:28:24
Citat: Slaven  u Travanj 07, 2014, 06:44:26
Malo pitanjce:

Jel mogu vb. motor sa dugom nogom stavit na visinu stranice za kratku nogu, samo zbog probe, da vidim kako ide i kako se ponaša, radi se o 25ks cvajo.

Pa kako ne bi mogao staviti samo ne znam što te zanima. Ako hoćeš vidjeti kako radi motor, to je u redu, ali ako hoćeš vidjeti kako čamac ide s tim motorom računaj da će ti ići skoro upola sporije zbog duge noge.

Baš to što kažeš, hoču vidjeti kako radi motor pod opterčenjem pa ako nevalja da ne prepravljam stranicu bez veze, u buretu je sve ok, pali, radi u leru fino, a s obzirom da sam imo do sad puuuuuno iskustva sa tomosakijima raznim, pušem i na hladno.

Napravit ću ko što rj kaže, max ću ga visoko zašarafit, dodatno osigirat nekako i gas

maverick

Prepravka jednog sharka s duge pete na kratku...spustanje kompletne kade i priprema za lakiranje...Mozda nekom pomogne...Ovako izgleda kad se sve to izreze...

how to delete match com profile

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

u jbt , pa ostali samo dugmići  :rofl2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Danas je zavrseno plastificiranje..i stavljen je bijeli light prajmer...a sutra ide lakiranje...i ostale montaze..

Dzeg

Svaka cast, odradio si ga odlicno. Koje je prosecno vreme kompletnog susenja smole? Koristio sam smole dva razlicita dobavljaca, jedna se susila za 5-6 sati a ova druga tek posle dva dana pa mi nije bas naj jasnije... :dontknow:

Dzeg

hrvojeOS

...da li je vidio vlasnik čamca kad je bio izrezan?krenila mu koja suza...? :evil6:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

hrvojeOS

...nije,od kolege,bio kod mene pa plakao....

maverick

Pa veliki je on dečko..prezivice  :stripii: