najčudnije što ste upecali

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 22:15:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

twister011

Rt, hteo ja da stavim "samo ako nije Bizamac", studirao slike pola sata, ali reko "deluje rep kao dabrov :icon_scratch:". Glave ne mogu da im razlikujem.
Jel znas da je bizamac? Jbga Plut se ne javlja :whip2:
Pomisljao sam i na nutriju :icon_scratch:
PS: Pogledao sam slike jos jednom, i dalje mi se cini rep kao dabrov.

silure

twister011

Ako je dabar, on je iskljucivi biljojed

silure

upravo sam to htio dodati da je biljojed i vrlo opasan ako mu je gnjezdo u blazini napast ce bilo sta bez straha...u ostalom vidra je vrlo slicna i brkovi su izrazeni i po njima se vrlo lako prepozna razlika ako se netko nemoze odluciti sta je zapravo vidra ili dabar...a takodje izrazena jaka celjust ili brada dabra...radi klodanja kore itd...a mozda i ja grijesim ali to bi tako moralo biti....

silure

ili kada je uplasen isto napada...u karlovcu cini mi se prije 3mj dabar napao kupaca srecom ga samo ugrizao...ima negdje taj clanak cini mi se u 24sata sad mi se neda traziti...

twister011

Tomislav

U 8. mjesecu u Savi mi se zakačio leš koji je plutao, a nisam ga na vrijeme uočio. Međutim, flaks je puknuo. Policija je već imala dojavu da Savom pluta leš i izvadili su ga kilometar ili dva nizvodno. Ni malo ugodno iskustvo!

Slaven

A kako bi tek bilo veselo da nije puko flax :icon_scratch:, fala bogu nisam imo takvih iskustava, al čuo sam dosta priča o sličnim situacijama

twister011

Slavene, ja tri puta. Najgori slucaj, na sred Dunava nam se navukao na kanap od sidra :tard: Katastrofa. Nismo primetili, vec osetili :icon_puke_l: Mislim da je drugar, koji je uzgred lekar, to cak teze preziveo nego ja.

maverick

Jeli to onaj doktor sto mi kuma htio operirati  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Ne. Bio je sa mnom Sale sarandzija. Pogodilo ga je to sto mu je prijatelj stradao nekih stotinak metara odatle.
Ovaj drugi ce doci kada budete spremni za goste :icon_thumleft: Za operaciju nikada nije kasno :icon_salut:

silure

srecom nisam imao iskustva sa lesevima...ne za vrijeme ribolova...jedino sam naisao na kost...
100% ljudska...nisam je cacko...ostavio sam  je...

Slaven