najčudnije što ste upecali

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 22:15:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

njega samo vidre zanimaju , odnosno tidre! :stripii: :stripii:

Slaven

:stripii: kakav ulov, od sad bi tonyC trebo bit komandant Mark :rofl2:

Kugla

Citat: Slaven  u Srpanj 29, 2014, 05:57:43
:stripii: kakav ulov, od sad bi tonyC trebo bit komandant Mark :rofl2:
Hehehe a ko je žalosna sova?

Slaven

Kugla

Jožef1

Citat: Kugla  u Srpanj 29, 2014, 09:40:03
Citat: Slaven  u Srpanj 29, 2014, 09:39:19
Pa tvoj mili susjed :stripii:
Ajme kako se toga nisam sjetio  :uf: :stripii: :stripii:
Slaven potpaljuje  :icon_thumright: jel ti možeš zamisliti milog susjeda  :red_indian: kao žalosnu sovu  :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2: :rofl2: zamisli ovo  :red_indian: sa jednim iskrivljenim perom  :uf:  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: jao Slavene, što ti ovi spremaju za okupljanje  :icon_scratch: ponesi mačetu  :pirate:
da ostanem u temi, meni je najčudnije kada nešto uspijem upecati  :icon_scratch: :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Hudini

Sunce ti milo ja nemogu smuđa da upecam a oni dabrove hvataju  :eek: moram si i ja čamac nabaviti

maverick

A bolje da nisi bio u prilici kad je ulovljen dabar.... :stripii: umarao ga dosta na štapu dok smo mu mogli prici za operaciju vađenja trokuka...iako je nama pecarošima ipak to jedna štetočina , životinja kao životinja je prekrasna....inače krajem 19 stoljeca su u potpunosti nestali s nasih područja....te su projektom Dabar u Hrvatskoj od 1996-98 ponovno naseljeni.....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Predlažem organizaciju natjecanja u lovu Dabra i Vidre, natjecateljska staza od novog kamena do vikend naselja. :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

miha

Citat: maverick  u Srpanj 29, 2014, 15:06:58
A bolje da nisi bio u prilici kad je ulovljen dabar.... :stripii: umarao ga dosta na štapu dok smo mu mogli prici za operaciju vađenja trokuka...iako je nama pecarošima ipak to jedna štetočina , životinja kao životinja je prekrasna....inače krajem 19 stoljeca su u potpunosti nestali s nasih područja....te su projektom Dabar u Hrvatskoj od 1996-98 ponovno naseljeni.....
u potpunosti je biljojed .pa neznam zašto je nama ribičima štetočina ....vidra je ta koja pravi urnebes na vodi ali dabar . :sha:

maverick

Nisam znao da je biljojed...sad tek pročitah  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Ko zna kakv bi bio pecen ili u cobancu, trebali ste ga ostavit da ga probamo :jede:

Darko

Citat: maverick  u Srpanj 28, 2014, 23:51:02
:stripii: Kad ga Buhin nije htio odkupiti da si napravi kapu  :stripii:

pa čim sam ga nazvao , pitao sam ga pošto je dabrovina   :stripii:  nudio sam mu odma 80 $ , ali ga je već pustio  :uf:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

raso

Kaže mi susjed da je perkelt od dabrovine vrhunski :sha: :sha: :sha: