Lip Grip

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 22:21:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Ma trpe i oni najjeftiniji usmrcivanje klestima, do sad sam zveknuo nekoliko komada, i lepih sa tvrdom glavudzom, onim LaserFish (ima i ProSpeed, Energoteam, Falcon... ISTI 100%), od 1000-1200 dinara, nista mu nije, a lagan, zilav, vaga precizna, zasto davati 15 puta vise za neki markiran (koji je dosta tezak, iznenadio sam se)!

Greys

Gledam gripove na ebayu, sve što sam gledao uživo kod prijatelja, mi djeluje hm, komplicirano, to držanje nategnuto prstima. Kod kolege u Os, sam vidio malo drugačiji sistem, ali ga nemogu nać na ebayu. Jel još tko to koristi, i koje modele? Uzimam čisto iz razloga, neželim troce u rukama

maverick

imam neki...vise manje ubijam ribu s njim...za bajkose i smudjeve odlican...ali ako zelis ozbiljnu stvar onda kupi BOGA lip grip....imao sam jedan pa su mi ga ukrali iz camca, ima ih vise modela i velicina....nazalost i cijena im je takva ...ja sam svoj bio platio oko 100 eura  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

lip grip je extra stvar i preporučujem ga svima. kad uhvatim ribu iz vode je izvadim meredovom i onda stupa lip grip na scenu :toothy12: izvadim je gripom iz meredova , klještima izvadim udicu i odmah je kačim na stringer. rukom ne diram ribu pa me više smuđevi ne bodu po rukama

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Majke ti ga koja cijena, gledam neke japanske, ili foxove, ali 100dolara, ili i 50 mi se čini puno.  :icon_scratch:
A ne eura 100. Ali da moram nešto smislit, moram

Ovako nešto gledam, taj sistem

Greys

Upravo to Retfala što govoriš. Nemoraš si razmišljat oš dobit trocu u prste. Ribu nediraš, nesmrde ruke  :icon_biggrin:
Samo da je nać nešto kvalitetno, a opet ...
I da, nemora imat vagu, to mi je suvišno

retfala

kupiš najjeftiniji a koristiš meredov :icon_biggrin: moj je bio džaba :toothy4: kupio mi ga maverick na poklon :toothy9:

Greys

Ma kad sam na obali, nikad nenosim meredov i kuku. Samo da pronjuškam sad po eBay-u  :icon_thumright:

Lomnica_city

Zna da bude zeznuto kad drzis nategnuto prstima pa nisanis da gurnes u usta i moras ruku da uvijas kako on mlati glavom... Ima kod nas ovde da se kupi 1 model, gde nategnes prstima i onda se nesto zaglavi, i tik iznad rukohvata imas dugme kao za kosulju, gurnes rukom gde treba i samo malo pipnes dugme i... PAP, zatvori se munjevito!!
Ne mogu ti pomoci sa markom jer na njemu ne pise nista, pitacu u prodavnici gde sam jednom (ne skoro) video isti da mi kazu sta pise na kutiji, uglavnom skroz crn rukohvat mislim od eve, kosta 1600 dinara. Ako ne znas to ti je nepuna 15€!

Juzba

i pored gripa, neku sam veče imao trokuku duboko u prstu :icon_scratch:

a takvog sam imao, i kad profulaš usta a okinio si..........problemiii
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Darko

taj što kaže lomnica sa dugmićem i kočnicom imam ja , u čamcu mi je pa ga nemogu uslikat , a na e-bayu sam ga platio nekih 10-15 dolara  nesjećam se više
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

A za tu lovu bi trebao biti ok proizvod...ako budes narucivao, naruci dva pa cemo podjeliti troskove dostave

Greys

Kroz dan 2 ću znat oću naručivat, čekam povrat sredstava sa strane PayPal-a jer sam nešto zahebucnio, pa ti javim