Lip Grip

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 22:21:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

milan-so

Greys

Jesam druže, ali iskreno, nebi taki. Probao sam od drugara neke čisto da vidim kako funkcionira, i u ruci mi oni na slikama što je i Maverick rekao da mu uzmem, djeluje najbolje. Tako da ću nastojat tako nešto naručiti. Imaš ti kakav?

milan-so

Nemam, više volem da čupam udice iz ruke  :icon_biggrin:
A neko veče sam pazario klešta  za ringove na ebay-u i nadjoh isti taj koji si ti stavio za 30 $ i "free shiping" ... ako iskopam pustim ti link ...

Greys

maverick

Nisu losi ovi formaxovi, samo je pitanje koliko kg nose ...ovi bogini od 30 lb pa nadalje su odlicni...bas zbog te nosivosti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

ja sam idući tjedan u Formaxu pa ću provjeriti

Greys

I milan-so mi je dao link za gotovo isti grip, nekakvih 5dolara jeftinije, no uzet cu ovaj malo skuplji, čisto iz razloga što je roba iz Engleske, stoga nebi trebalo bit sranja sa carinom, pdv-om, a i stigne kroz max 10ak dana  :icon_thumright:

Lomnica_city

Hmmm, neces da natezes i gadjas a ovo se isto nateze, ja moj (neki krs od 10€, Laser fish, ali jaka klesta ima) nategnem 1 prstom iako ima ona 2 pipka, ovo se isto nateze samo sto moze 1 prstom, samo proveri prvo tezinu obavezno, ako pecas sa obale pa ga budes drzao na prsluku zna itekako da se oseti posle sat-dva...

Greys

Gledao, težina je 160grama, a maximalna snaga 40lbs, 18kg

Greys

Došao i moj lip grip, jučer ga krstio, jako dobra stvarčica  :icon_thumright:

maverick

ubaci ga u torbicu pa pofuraj kad budes dolazio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Odličan je, i veća mu je nosivost, inače im je 12 kg, na tvom je 18 kg :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Greys

Budem ga dofurao, a sad za nosivost, nadam se da ću se uvjeriti u tu kilažu  :laughing7:

Juzba

ma od viška, tako kažu, glava ne boli :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

TopMix

kad kažete "nosivost" lip gripa, da li to znači da će se tzv. usta otvoriti prilikom vadjenja teže ribe?