Lip Grip

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 22:21:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slaven

to je vaga do toliko, a sam stisak je do beskonačnosti, odnosno koliko god možeš podič

TopMix

Uzeo sam neki berklijev lip grip, pa imam utisak da ne steže onako kako se meni čini da treba. Valjda me neće zeznuti u nekom odsudnom trenutku...a i prodavci me uveriše da je pouzdan...

TopMix

Doooobar, nema spadanja...

mossi

A na čemu je testiran?!  :glasses9: :mt1032:

TopMix

Za sada na dooobre smudjeve... u meri .... doduse, oni što mogu da se vade i sa strunom direkt  :stripii:
Al ubuduće, što god da dodje, ćemo da vidimo. Nema više povratka na meredov. Samo mi je smetao u čamcu

maverick

I napokon lip grip za ribe kakve ja lovim  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

Jel to dok loviš s kabine :stripii:

maverick

A da se ne saginjem bez veze  :pirate:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

Odličan je gdje ima i koliko krznenih

maverick

U Kapitalcu..na cijena..valjda se vidi na naljepnici

Kugla

To si danas malo tržio u Kapitalcu, pa što nisi naišao do bajte, dok još radi

maverick

Bio sam s Jurom...a znas da se on ne voli druziti s nikim  :stripii:

Kugla

jura

A boljih ni nemam mogu jos birati Buhina iliAntu a to me izidje na isto  :stripii:

mlb

Citat: maverick  u Siječanj 20, 2016, 14:55:24

I napokon lip grip za ribe kakve ja lovim  :stripii:
X puta sam se premišljao dali da ga uzmem ali mi se uvijek činio prevelik! ASad mi je krivo , milina bi bilo za čamac da nemoram kvasiti meredov!