UL...pribor...rasprava...

Autor tomcice, Studeni 20, 2012, 04:09:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tomcice

sve šta nam treba za jedan UL ribolov...
Grupa facebook
Croatia street - rock - urban - fishing

jura

Dajte malo slika pribora,gdje i na ćega lovite :happy11:

Darko

i mene zanima više o priboru
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

smudjoslav

...Odnedavno sam se poceo baviti UL varalicarenjem i mogu reci da je to do sada (a ne znaci da ce zauvek) naj dinamicnija vrsta ribolova koju sam upraznjavao a probao sam sve, pa cak i bacati musice... :angel4:
Kupio sam do sada 4 stapa L i UL i skoro sam kupio Savage Gear Troutizmo 6,3" 0-5gr. Koji je za svotu novca koju sam za njega odvoijo, odlican stapic...(sad ona tri skupljaju prasinu i ne znam sta cu sa njima... ;D )
    I sa tim stapicem pecam zadnjih mesed i po dana... Odlican je osecaj pecati sa glavama od 2,3-4gr. i pritom nikada ne znate sta ce vam doci na male silikonce koje bacate...Uhvatio sam svasta do sada a najvise banadara...Bilo je i babuski, smudjeva, stuka, bucova, balavaca...bodorki... Kada radi riba bude i po stotinak udaraca za par sati pecanja a posto sam u poslednje vreme kratak sa istim onda je to pun pogodak kada izadjem na sat-dva... :be happy:
  Jedini problem (bar kod nas u SR) je to sto se mali silikonci jako tesko nabavljaju a ne mogu se poruciti preko ebay-a gde ih ima na tone po mnogo povoljnijim cenama... :(

alexdja

Gde pecaš ovim na ovaj način?
       Nema više divljeg bučka. :no:

michael1

Dao sam si malo truda pa poslikao moje "igračke"...
U ovaj štapek sam se ponovio ovog vikenda...

...i malo plastike:

i sve to stane u malu torbicu...

Bistro!

smudjoslav

Citat: alexdja  u Studeni 25, 2012, 00:03:57
Gde pecaš ovim na ovaj način?
Pa recimo preko puta tebe u Dunavcu... :walk:

alexdja

Širok pojam... :be happy:

Ja sam iz Koteža, čamac u Višnjičkoj marini "Galija", a pecam i u Grockoj  8)...

Nadam se da ne misliš na Višnjički Dunavac :alas:...

Brestovički?

P.S. I ja sam jako tanak sa vremenom, a baš bih probao i to (samo ne umem :silence:)...

smudjoslav

...znaci predjes preko puta izmedju Visnjice i Grocke i udjes u Ivanovacki dunavac... Bandara kolko' neces... :toothy10: Mada ga u Dunavu ima bas mnogo samo kad ga nagazis i eto zanimacije...dok popecas celo jato nauzivas se.. :icon_thumright:

alexdja

jura

Michael nije li to prevelika rola za tu vrstu ribolova, imam takvu i dosta je teška

michael1

Ne, ta daiwa rsi2000 mi je taman "legla" na taj štap.
Lijepo namata i ne moram previše "kurblat". :toothy12:

Rsi3500 i 4000 su duplo veće i teže. Koja je tvoja?
Bistro!

jura

Nisam dobro vidio zato se i čudim moja je 4000 :toothy10:

Brus

Evo mog UL kompletića.
Štapić Shimano Diaflash Ultra Light Spinning 237 LS i mašima Shimano Stradic Ci4 3000

jura

Kolike godine a ništa naučio, čim vidim nešto novo ja počnem planirati kupovinu pribora  :headbang: