UL...pribor...rasprava...

Autor tomcice, Studeni 20, 2012, 04:09:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dukulele

Vjeruj mi da se ne svadjaju, cak stovise ;)
Probao sam gore staviti  Daiwa Ninja 1000A, ali nije mi to to, balans mi je bio u banani - ona je na drugom stapicu zavrsila ...
A ovo kad sam upario,  odma se osjetilo da je to to :) 

E sad, samo sta namotat na nju? :P
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

pajdo77

Paučinu,0,12 ne može proć kroz ringlice :stripii: :rofl2:

Dukulele

:) Pajdooo, kud si ti zaluto u temu? :) 

pajdo77

Dukulele

Ti mene izgleda samo branis od lakog pecanja,  samo bi da nesto veliko vatam, da neke velke stapove imam, da velke masinice imam, da velki motor imam,  pa daj malo bogarati da imam nesto malo osim pimpeka :D

majstor

dAT ĆU TI JA wHIPLESH 008 KAD DOÐEŠ KOD MENE.

mossi

zvonex

Nanofil.......4lb...6lb......plus fc 0.12-0.16....

Dukulele

Tenks ekipa,  ma imao sam problema pri trazenju nanofila u Osijeku, ali vec vidim da ce to biti nesto u tom stilu kako navodite.

@Mossi, ma ovo sam skockao vec prije nekih mjesec dva,  lova od CTS-a je jos u dzepu :P

Citat: mossi  u Siječanj 27, 2017, 18:49:25
Duki ipak si skockao neki UL!  :hello2: :occasion14:

Nanofil, ili ovako nešto:

https://www.aliexpress.com/item/SeaKnight-NANO-300M-New-4-Strands-Braided-Fishing-Lines-Multifilament-PE-Fine-Fishing-Line-4LB-6LB/32753101715.html

Ili naravno nešto brendirano!  :icon_thumright:

:hi:

mossi

Dukulele

Absolutli, nema kod dukuleleta ovako i onako, samo pravo! :)

Jožef1

Upao sam u UL-ovu zamku..., nisam požalio. Ma ovo je nešto savršeno, udarci, drilovi. Posjedujem Byron Neptulus Ultralight 270, 3-7g štap, oprmljen sa "starom" Byron Beatrice 4000 rolom. Silk koji koristim od 0,18-0,22.,-sinking. S tim laganim štapom, pecam i na plovak uz obalu do 10-15m daljine. Bez problema izvlači i šarane pa čak i amure, istina nisam još dobio ništa veće od 4,20kg.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dxdandy

Pozdrav svima !

Nije bas tema za ovu grupu ali mislim da joj je najbliza pa zato tu pitam. Ako sam u krivu, admin ce vec da prebaci gdje treba.
Htio bih si uzeti jedan stapic ali ne bas UL vec light stap a mislim da cete vi to bolje znati nego neka druga grupa...Zagledao sam se u nesto akcije tipa 5-20g.
Htio bih da ima barem fast ili jos bolje extra fast akciju i da je duzine tipa 220-230cm. Recimo do 100€ ako ima takvih. Sic vodilice barem ili neke da moze i na more ici a da ne zahrdja vec prvi dan.
Ovako na prvu sam nabasao na Daiwa Silver Creek Light Spin 220cm 5-21g. E sad ne mogu naci koje je akcije a vjerujem i da ima boljih u tom rangu. Recimo da je ova daiwa cca 470kn. Znaci ima jos prostora pa Vas molim za savijet sto izabrati. Uglavnom bih bacao ili silikonce ili male voblere. Moze biti i zeru jaci ali ne previse. Vidim da Dukulele ima isti model ali UL varijantu pa sam zato prvo i gledao Daiwa stapove.

Hvala svima na savijetima i sugestiijama !  :hi: :occasion14:

dravski pecaros

https://kapitalac.com/spinn/stapovi/savage-gear-bushwhacker-xlnt2.html

Savage Gear Bushwhacker XLNT2 3-18g 228cm
Na skladištu: 2
Isporuka u 24 h   Cijena sa PDV-om
599,00 kn

https://kapitalac.com/spinn/stapovi/savage-gear-black-savage-spin.html

Savage Gear Black Savage Spin 228Cm 5-20G
Na skladištu: 3+
Isporuka u 24 h   Cijena sa PDV-om
529,00 kn

dxdandy

Dravski prvo hvala na odgovoru. Imam ja jos pitanja naravno. Mislis da su ova dva od SG oba bolja od daiwe. Ja ne znam pa zato pitam. Hajde ovaj XLNT2 jos mozda i je ali dali je i black savage ? E da i po cemu su bolji. Nisam niti jedan od ta tri modela niti vidio a kamoli tresao a trazim si neki light spinn stap pa prvo da skupim malo od ekipe neke dojmove i iskustva pa tek onda u shoping.
Negdje sam citao da je black savage imao nekih problema sa vodilicam. Ili da su pre male ili tako nesto. Uglavno kao da nisu bili zadovoljni. Ne mogu se sada vise sjetiti.

Thx !