vertikala

Autor genjura, Srpanj 24, 2013, 22:00:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kockar

Bogme i sa obale kad se baca, cesto teza glava manje zapinje... ;)
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

zvona

U počecima varaličarenja na dubini od jedno 50cm -1m dubine na pjesku baco sam jedno 20gr glavu vježbo skokove itd i naklepo smuđeva ljepih..svi su mi lupili na 2m od mene valjda pratili šed..zanimljivo im bilo..išo sam na vartikalu par puta bezuspješno..kolega mi objašnjavo i klepio bucovčinu od metra..morat cu dat minutazu vertikali

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Čupa majstor ko na traci  :ok:

mossi

Kugla, na toj vodi bi skoro svako upecao!  :tongue3:
Na sonaru ima ribe ko u priči!
A sonar je podešen, majstorski!  :icon_thumright: :notworthy:

rj

Citat: Kugla  u Listopad 23, 2014, 19:44:13

mislim da bi bez "TVa" bio pušač
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Kugla

Znam Mossi, a i za snimke se tako i naredi da ulovi idu jedan za drugim, ali kako god, lijepo ga gledati kako lupa kontru!

Kugla

Citat: rj  u Listopad 23, 2014, 20:03:03
Citat: Kugla  u Listopad 23, 2014, 19:44:13

mislim da bi bez "TVa" bio pušač
Tu si u pravu kako sam i napisao u postu prije za snimku se to sve naredi, ali ipak lijepo!

maverick

A to su ipak i tereni gdje riba čeka danima da je netko upeca....mada moram priznati da u zadnje vrijeme imam dosta uspjeha na vertikalu...jes da udara sitan smuđ...ali rijetko da prodjem jedan spust a da ne udari...a kako me ono rame bolilo najvise sam i radio vertikalu...i svaki put kad je radim sjetim se svog druga twistera koji mi onomad u trenutku ljubavne inspiracije prilikom prezentacije tehnike reče....nalovićes se ribe ovako... :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

srco

😄😄 udara svasta na vertikalu... sto jes jes , najcesce sitan.
ja to resavam tako sto stavim veci mamac, tezu glavu, i kad ga gadja mali ,jednostavno mu otmem iz usta i nastavim dalje...

Lomnica_city

Mi ne koristimo laste ispod 5" (mada nekad trazi manju pa imam za svaki slucaj par 4ki) ili 6", i slabije udaraju sitni, otprilike bude pola-pola merasi i ispod merasi...

Smithwick maniac

Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Smithwick maniac

Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

twister011

Citat: maverick  u Listopad 23, 2014, 20:22:35
A to su ipak i tereni gdje riba čeka danima da je netko upeca....mada moram priznati da u zadnje vrijeme imam dosta uspjeha na vertikalu...jes da udara sitan smuđ...ali rijetko da prodjem jedan spust a da ne udari...a kako me ono rame bolilo najvise sam i radio vertikalu...i svaki put kad je radim sjetim se svog druga twistera koji mi onomad u trenutku ljubavne inspiracije prilikom prezentacije tehnike reče....nalovićes se ribe ovako... :occasion14:

Iako se odavno trudim da obuzdavam emocije, ne mogu a da mi ne zadrhti usna i ne zasija iskra u oku :uf:

Inace, prica sa velicinom je cista zabluda. Velicina smudjeva samo zavisi od terena na kom se peca. Poslednjih godina, u sred grada, ciljano sam isao samo na najtezi teren, gde apsolutno niko ne peca zbog kacenja (cak ni muvarosi) i ni jednog jedinog sitnog nisam imao. Istina ni jednog preko 4kg, ali se vecinom u rasponu od 2-4kg tu obitavaju. Ako su tu a nece na klasicno dzigovanje, vertikala ne moze da omasi.
Mamac takodje nije bitan, ustvari samo da nije Lasta :takoje: Meso ne koristim

Batica

U Beogradu i uza okolina. Pecarosi koji pokidaju na jednom mestu vise od 2-3varalice, tu vise nepecaju. Da nepoverujes ali istinito.