Rukavice

Autor maverick, Studeni 20, 2012, 15:31:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Negdje sam zametnio ili izgubio rukavice, ustvari tako sam ih lijepo spremio da vise ne znam gdje su  :stripii: tko se sjeca koji su to model da trazim di da kupim druge  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

Vrijeme je da pocnes lagano trosit Ginko

pajdo77

Ja svoje imam od osmog mjeseca u torbi :stripii:,otkud ja znam kad će zahladit :rofl2:

maverick

Ne trebam ginko...trebam rukavice  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

A cuj, vidi sta je jeftinije, Ginko ili nove rukavice, ali dugorocno mislim da ti je Ginko isplativiji, tko zna cega bi se jos sjetio gdje si spremio

umpahpah

Citat: maverick  u Studeni 12, 2015, 21:59:41
Negdje sam zametnio ili izgubio rukavice, ustvari tako sam ih lijepo spremio da vise ne znam gdje su  :stripii: tko se sjeca koji su to model da trazim di da kupim druge  :uf:
baltic imax tele jedno!!!

maverick

mossi

Pre par nedelja bilo u Carpologiji u NS.  :icon_salut:

mossi

Rukavice, ne tele!  :rofl2:

TonyC

Darko

ti trebaš pitat pošto je jare  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Grof

Tu je brate odmah iza panja

umpahpah

Meni kockar uzeo prošle zime mislim da su bile 200tinjak kn,kod nas nema moj broj, nisu uvezli kao da smo u lilyputaniji

pajdo77

koliko ja vidim Umpahpah tebi ko djetetu nije falilo kalcija. Imaš šapicu ko rudarska lopata a prste ko debrecinke,tebi su vjerovatno prsten pravili sknuvši karike sa klipa od FAP-a :stripii:. Baš me čudi što si si ne nađe broj rukavica koji ti odgovara :rofl2:

Mariorhr