Honda

Autor Tićo, Studeni 20, 2012, 16:53:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

Pa i ovih 45.900 kn sto sada traze je korektno   :hi:
Brzi od Bolena.

Rap

Nedavno na sajmu u Biogradu ta pedesetka je isla ispod tih 45.900 (cca 6000€) za cijenu iz 2014

maverick

Ovaj novi model kao sto smt ima ili stari kao s slike  :sha: ...42..43 je merc 60 ako se ne varam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Novi,rucka bila gratis.Dogovorno Suzuki, Yamaha,Honda nisam siguran za Mercury stavili iste cijene s minutom otvaranha sajma tako da su plocice s ponudama paketa čamac+motor izgledali kao da se netko igra.

Rap

maverick

A to je dobro...bar za nas kao kupce..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Merc 40/60 5.500 eur mpc  :ok:
Brzi od Bolena.

Rap

Naravno, a nastavno tome skidale su se gače tek nakon sajma pr. Yamaha 150 ps 89.100
Nisam toliko obračao pažnju na niže od 115 ps jer me nije zanimalo ali kupovalo se na ovom sajmu fino.Takav sam info dobio od nekih uvoznika i prodavača.

maverick

Cesto to bude tako....a ne bi skodilo da imam na sta okaciti jedan takav motor....ali...trenutno se lomim izmedju novog bicikla ili novog camca  :stripii:

Rap

De ne dvoji, u napad na oboje

ossa

Kolege jel znate da li nova BF 20 ima ručni ili automatski čok ? Čini mi se da samo el start ima opciju automatskog sauga .
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Klizavo u čamcu, gledam hoću se polomiti, minus debeo... Zahvalno to sve u odnosu na neka druga prevozna sredstva u smislu obaveza... Radi, pali, još nije crkla...Kako ostaviš, tako čeka... Dodjes, upališ na ključ, gas... Šta tu više tražiti...

yopatami1

Bravo!
Bistro!

Послато с Тапатока

Rap

Bilo bi žalosno da je drugačije.

mossi

I moja Yamaha tako pali 2008.  :notworthy: :notworthy: