Honda

Autor Tićo, Studeni 20, 2012, 16:53:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Honda ima neke posebne cijene na pojedine modele...model 20 ks od 22000 kuna pa na 50...60..itd itd...sad koliko su povoljne i posebne u odnosu na konkurenciju ...ne znam

http://www.honda-croatia.com/vanbrodski-motori/
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

A ono, npr Suzuki 20 ručni start je cca 3000 povoljniji;po zatraženoj ponudi.

SMT

20-22km vožnje... Troši ko tenk...

Start

Koliko li je u kanti od 10l, ne znam... Nazire se crta...

Dolivanje...

Nema više goriva...

Rap

Jedino troši tebi, tako da ;)

SMT

Kao da je spremam za oglase... :stripii:

Da me neko ne shvati pogrešno, relativno je to novo za neke ozbiljne komentare... Vreme će sve pokazati... Pristojan motor, u smislu da das novce i da budeš zadovoljan, to je valjda ono kako treba...

Ja od nje samo tražim da me brzo odnese gde zamislim i vrati... Za sada je to to :hi:

SMT

Lep motor, dizajnerski... Ručka, sve... 110kg čini mi se, tako nešto... Honde 20ks, 50ks i 60ks mi deluju onako bas zahvalno... Mada tu sa malo čim od brendova, ima greske... Bar dok je novo...

maverick

Meni je 50...onako da mastam malo...Camac ipak ne bih mjenjao a imam ogranicenje na 50 ks i 100 kg...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Ljudi juče sam posle prvog potrošenog rezervoara prekonttrolisao nivo ulja. Malo mi je to oko nivoa nejasno, iako su mi u servisu rekli nešto što nisam znao: Hladan motor kada stoji vertikalno ulje mi je na maksimumu. Po mojoj logici trebalo bi biti na pola. A kada se ugreje motor i ugasi se posle 10-15 minuta nivo da bude na maximum. Kaže Prisicev sin na hladno se gleda i treba da bude na maximumu. A vi ne treba da gledate ulje. Kupili ste nov motor. Ipak nije mi jasno da je dosta iznad maximuma nivo kada sam gledao radi kontrole. BF 20 je u pitanju.
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Dobro ti je rekao...nista ne diraj i nista ne gledaj :stripii:

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Verujem da sam jedan dobar  stan potrosio na ribolovački pribor i sve sto prati to i nije mi žao... Promenio sam nekih auta, motora i vanbrodskih motora... Manje više bio zadovoljan sa svim, kako sam kad mogao i šta sam mogao... Od Tomosa automatika do KTM-a... Od bambusa do lesatha...

Honda je napunila dve godine, jedna od boljih stvari koje sam kupio i čija je iskorišćenost na maximumu u mom slučaju... Neka samo ovako radi kao i do sada... Ne mogu da je uporedim sa drugim 50-tkama jer ih nisam imao a realno nemam ni potrebe za tom proverom... Jel bolja Honda ili Yamaha, priča nerealna i nepotrebna, vrhunske stvari... Radi to , a ne čuješ da radi :stripii: i guta kilometre ozbiljno... Gde te sve ona može odneti :hi:... Traziti neke mane, ovakvoj spravi sa moje strane bi bilo neozbiljno, uopste nisam kompetentan za to... Ali iz ugla korisnika, nema tu greske...

Dobro potroseni žetoni :hi:...

silure

yamaha, honda, mercury...provjereni motori za rentu, gdje se uz minimalno odrzavanja izvlaci mnostvo sati... Ukratko receno radni motori... Koji je bolji?ne mjesam se u to.. Svatko svog hvali..koji god bio bolji nama na rijekama su oni i vise nego dobri...iako postoje u odredjenim klasama po snazi i drugih konkurenata, kao npr u klasi od 30ks znamo da je i nissan toha u vrhu...neupitna kvaliteta

Ivan Borojević

Može bilo koji motor, samo da je Jamaha. Honda me je iznevjerila kad mi je život bio u pitanju a to se ne zaboravlja. Tako da je za mene  Jamaha broj 1.

Rap

Bilo koji samo da je serviser na ruku

Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk