XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kajman

Da da debljina strune itekako !!!

maverick

Debljina je bitnija od duzine  :thumbsup:  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kajman

Vise volis vertikalno

maverick

Ponekad...ali vise na kedera, tj. na prirodne mamce  :thumbsup:  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Lomnica_city

Citat: kawasaki  u Listopad 01, 2013, 10:52:16
gle pa nije smuki saran da mu udica prokine usnicu pa mu treba polu parabolik kako bi izdrzao i amortizirao udare koje nestigne biceps  :icon_thumleft:

Nema to veze sa mekocom usne, nego sa tvrdocom i losim uzimanjem mamca!
Smudj uopste nije 100% lovac, kao nijedan grabljivac sto nije, a sitniji smudj na jako krutom stapu, ili smudj koji vas iznenadi, zna da spadne jer se ne ubode lepo, kao sinoc jedan u odizanju kad je uzeo i nisam imao prostora za kontru nego moli boga da je uzeo duboko i pumpaj...
Inace procenat spadanja mi je bio veci na sad vec legendarnim CD-ovima, nego na St.Croix stapovima, i naravno na Xzogi posto je ona ipak tema, koristim je na Dunavu za smudja i povremeni zimski dzig smudja na dubokim jezerima, i vrlo retko spadnu.

zoranzivkovic

Smudj uopste nije 100% lovac,

NEGO STA JE             BILJOJED

Sve je u stapu i u brzini kontre :thumbsup:
Zoki

joker

jel taj lion bolji za jig ili za voblericu
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

kajman

Joker super ti je avatar

joker

he he znam i tvoj avatar je odlican.
nego cika kajmane vidim da ti imas taj stap lion pa me zanima kakav je sa voblerom i sa jigom.jer ja vecinom bacam vobler dok  na jig jos ucim.

kajman

Za neke velike - teske voblere moze za sitnije ne

joker

hmm sad sta je sitnije a sta tesko.mene zanima varke tipa shad rap,nemo,pitch znaci nista ispod 7cm ili ispod 6-8 grama.

kajman

Lomnica_city

Citat: zoranzivkovic  u Listopad 02, 2013, 15:03:34
Smudj uopste nije 100% lovac,

NEGO STA JE             BILJOJED

Sve je u stapu i u brzini kontre :thumbsup:
Zoki

A gde sam ja to napisao NIJE MESOZDER??? Napisao sam da nije stopostotni lovac, neretko mu pobegne plen, vise puta smo vidjali kedere sa ranama od njegovih zuba, ili samo oljustio krljusti zubima, zasto ako svaku koju napadne i pojede???

Kugla

To što mu keder ili bilo kakav drugi mamac pobjegne ne znači da nije lovac, i lavu pobjegne antilopa pa lovi drugu, tako i smuđ, znači lovac a što drugo.

maverick

Mislim da je lomunac mislio reci da ne napadne svaki put jer lovi, ponekad napadne da samo otera konkurenciju