XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Na zalost malo sam trenutno hendikepiran pa ce neka ozbiljnija slika biti tek kad izvadim konce...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Hm ne bude li ulova, ide na tržište ili ?

maverick

Znaci uvijek isto...ne ulovi li smudja na prvom izlasku ide na prodaju...ako mi se svidi narucujem isti takav..i onda sve ispocetka  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

naravno da ide , bilježim se za  pravo prvootkupa  :toothy2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Hm  :icon_scratch:, što kaže Darko daj mu šansu kad već nisi potpuno spreman.

grga

nadam se da neće ulovit pa imaš odmah dva već kupca :toothy9:

sandra

makar si ozljeđen držim fige da te štap ne razočara i da imaš griz.. :icon_thumright:

Darko

ugrišće se sam ako ništa ne ulovi  :icon_biggrin:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

sandra

samo da ne polomi štap ,kao onaj na smiješnom videu.. :toothy10:
al..ipak je on poglavica..vjerujem u njegove sposobnosti ipak je stalno na vodi.. :icon_thumright:

alexdja

Ma i meni se svideo na suvo... :thumbsup:

Očekujem detaljan izveštaj sa terena...

Ako ode na tržište samo zato što "nije sam ulovio" smuđa, znam da ima kupce odmah (neke sam i upoznao)... :icon_thumleft:
       Nema više divljeg bučka. :no:

kajman

Citat: maverick  u Rujan 28, 2013, 19:31:17
A vidjecemo..na prvu mi se svidio a to je bitno...sad mu ostaje drugi problem...da na prvom izlasku ulovi ribu...a to vec nije do mene vec do njega  :toothy12:
Ti izgleda uz stap nisi dobio atest!

maverick

Dobio sam...ali ne znam od cega su rupe  :icon_biggrin:

kajman

Pa valjda od Lavljih zuba  ;D

Uostalom lako uporedimo ja juce pred smrkavanje izasao malo na Dunav..e sad, da li su iste rupe to....... :dontknow:

open source screen capture

maverick

A sto je ono cudo od gume...gdje si to iskopao  :icon_biggrin: ustvari gdje da ja iskopam  :icon_biggrin:

kajman

To ti je Prike guma za spasavanje...i pusti sad kopanje sa koncima u ruci - Langsam aber ziher -