XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

dodji po lava pa isprobaj  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIKA

po mom saznanju lav ima puno deblji blank od mambe.mislio ga ja kupizt al mi kolega kaze da to nije stap za ove terene gdje ja lovim. a dok ne probam tog lava mamba mi je zakon.
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Rap

Dobro ti je kolega rekao

Ive

Citat: Mudri  u Studeni 16, 2013, 22:02:51
Ajde se malo raspiši,kakve su razlike,o lavu sam dosta pročitao ...

Pročitaj ovu temu od prve stranice i bit ćeš puno bliže odgovoru :thumbsup:
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Darko

danas radio s lavom , bacao glave od 18 do 80 gr , manje nisam probao a 80 sam probao isključivo da istestiram štap , 80 gr ladno radi i ima još rezerve snage za kontru , oštar štap , odlično detektira vrstu dna - kamen , pijesak , zemlja , ukratko kao što je drug retfala rekao " lav je zmaj " , prvi dojmovi odlični , smuđa porcijaša izvadio kao kedera  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rap

Zaljubiše se i oni koji ga nisu ni prodrmali  :icon_biggrin:

Greys

Mudri

Danas drmao kod maverika lavića,po meni odličan štapić ali samo za neke uvjete pecanja,drmao i mambicu ,rezultat-naručena mambica.....

domba

Dobar izbor! Meni se sve više sviđa, baš mi je lego.  :thumbsup:

Greys

Domba se naoružo sa dva štapa koja mu sve pokrivaju, koliko vidim po avataru, tu je Mastery 150gramac, i Mamba 60gramac  :icon_thumright:

kawasaki

mislim da je to 100 gr samo neznam duzinu  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Greys

Ahaaaa, ja mislio 3metra, 150gramac, jer znam da Domba ''prati'' Panića koji lovi samo sa tim štapom

kajman

Dajte ljudi malo kuckajte o toj  Mambi  - 60gramaki
ovde jos nije stigla  :dontknow:

domba

Citat: Greys  u Studeni 20, 2013, 12:43:04
Domba se naoružo sa dva štapa koja mu sve pokrivaju, koliko vidim po avataru, tu je Mastery 150gramac, i Mamba 60gramac  :icon_thumright:
Baš taj, mislim da sam u nekoj drugoj temi napisao MA-S100H2  :thumbsup:

TopMix

To je zlo i naopako kako se brzo pojavljuju stapovi, sve bolji od boljeg. Taman uzmes jednog, stize drugi, i tako redom. Prvo jedan brend, pa onda drugi, pa treci, a onda i u okviru jednog brenda prva serija, pa druga, pa treca...pa ovaj model, pa onaj model... Sve oci su uprte u novitete, a oni dojucerasnji favoriti vec pocinju da skupljaju prasinu. Ma, ok, znam ja da to ljudima predstavlja zadovoljstvo, ali danasnja ponuda definitivno daleko prevazilazi potrebe prosecnog ribolovca.