XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

alexdja

Žene i cipele...

Pecaroši i štapovi...

Zašto? Šta će ti? Imaš već onoliko... Ovakav nemam, taj mi treba!

:icon_salut:
       Nema više divljeg bučka. :no:

TopMix

Da se razumemo, imam i ja jednu xzogu, lego sam na marketing, ha,ha,ha... Srecom, xzoga je u potpunosti zadovoljila neke moje potrebe i sad moze da se pojavi xxxlzoga, ali ja nesto kontam. Tacno sam znao sta hocu i sta mi treba, pa ako ne iskoristim ovu xzogu maximalno u sledecih desetak godina (toliko je dobar i kvalitetan stap), onda cu se stvarno pitati koji qrac sam je i kupovao...

Greys

Domba, ako si bio na vodi za Mambom, daj malo o njoj, ja sam samo na suvo treso

domba

I ja samo na suvo  :icon_scratch: , sutra ako kise ne bude ide na vodu...

Greys

A koje si role spario sa Xzogama, naročito sa 150gramskom?

domba

To kombiniram, trazi se jos... :toothy9:

Greys

Gledajući baš neki dan, sa Panićem u Karavukovu, upario ju sa Saltigom 3500H, ali ima još ohoho za balans, no on drži ruku drugačije, i to mu odgovara. Dakle, preko pol kile ti negine, malo sam i reko  :icon_biggrin:

kawasaki

bolje laksa rola i balans stavit u end kapu kod cika zuleta  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Greys

domba

Probao sam stavit Okumu Cedros 55J od frenda ali mogu komotno i laksu jer svaki stap drzim iznad role, tako sam navikao. Sa rolom od 350g balans mu je malo iznad gornjeg drzaca. Znaci trazim nesto u gramazi 350-450g sto ce mi biti sasvim dovoljno. Problem je sto bas i nema neki izbor da se lijepo slaze. Cekam da u formaxu dobiju robu jer trenutno nemaju nista, bio sam u subotu.

Darko

probaj sa ticom taurus  :toothy10:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

ESOX

Citat: domba  u Studeni 20, 2013, 21:00:11
Probao sam stavit Okumu Cedros 55J od frenda ali mogu komotno i laksu jer svaki stap drzim iznad role, tako sam navikao. Sa rolom od 350g balans mu je malo iznad gornjeg drzaca. Znaci trazim nesto u gramazi 350-450g sto ce mi biti sasvim dovoljno. Problem je sto bas i nema neki izbor da se lijepo slaze. Cekam da u formaxu dobiju robu jer trenutno nemaju nista, bio sam u subotu.

A jesi puko, neznam jel te se da još spasiti  :toothy9: :hello2: :toothy9: :hello2:
S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS

domba

Rap

Citat: Mudri  u Studeni 20, 2013, 12:04:26
Danas drmao kod maverika lavića,po meni odličan štapić ali samo za neke uvjete pecanja,drmao i mambicu ,rezultat-naručena mambica.....
Eno je u autu  :icon_biggrin: ...uz maksuziju

Mudri

Baksuzija odlična,ona prava,tek kad siđe kroz grlo lijepo grije,a MAMBA ,šta reći,jako jako dobra pilica,jes da je probana samo malo na jošavi i na bobotskom kanalu sa nekim glupim štukama,ali dosta osjetljiva,dosta jaka,po meni bolja od cd-a,2,70-50 grama,ima malo više duše....jedina zamjerka što nema onu kačilicu za varalicu,ali to će kolega Hari da rješi,radi ko mali japanci....