XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Mislim da je on kratio 150 gr, ako se ne varam...ali keru mu njegovu nagrdi se tako...jedan dio duzi kraci...mada ja volim da je sve simetricno ali ajd...netko nesto drugo  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Ima xzoga zato paletu i sa dužim i kraćim pa biraj  ;D

rj

Citat: maverick  u Prosinac 18, 2013, 00:17:21
Mislim da je on kratio 150 gr, ako se ne varam...ali keru mu njegovu nagrdi se tako...jedan dio duzi kraci...mada ja volim da je sve simetricno ali ajd...netko nesto drugo  :thumbsup:

ebiga kume sad kad sam ga skrojio  po svom sigurno neide u prodaju ta 150 gr mi je odlična ...onaj som 52 kg opteretio ju je cc50% ..nisam  pravo ni "legao " na štap ...još moram samo promjenit one ružne provodnike  :icon_biggrin:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Naravno, netko gleda da ima stap koji mu u potpunosti odgovara...jbg...kad sam ja nadrkan...mene bi zivcirao u autu kad idem na pecanje  :toothy2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kajman

Citat: Ive  u Prosinac 17, 2013, 22:14:56
Blastino ti je super za jig stvarno,možeš i voblere bacati zašto ne..bacam i ja ali doduše uglavno silikon sa njim.Super osjetljiv vrh a snage na pretek..za Smuđa je penicilin stvarno,dok za Bolena onako..Smuđevi i Štuke mi još nisu otpadali ali Boleni da(zato ih pecam sa sportexom) Blastino ima izuzetno jak gornji dio a Bolen mekša usta od Smuđa i još puno jače otresa glavom,tako da je moje mišljenje da zato gubim ponekog Bolena na Blastinu.

pa moze ali ipak nije to stapic za bucka

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Prosinac 18, 2013, 00:05:30
Kawasaki bi ili rezao ili utege dodavao  :icon_biggrin: moram priznati da nisam sklon takvim stvarima....ali svakako malo idemo u off ali nije lose za reci....svi oni koji se misle ozbiljno baviti varalicarenjem...lakse vam uzeti blank i dati si urediti stap po vasem ukusu...ako vam od ovih postojecih ne pase ni jedan
I opet se mora uravnotežiti, ovisno o roli, dodati na kraj ručke određena težina olova.

kajman

Nema ga Mudri a jedva cekam utiske o Mambi 60gramki

Mudri

Probana mambica na Dunavu u subotu,od apatina do ispod hulova,ja i kolega jedno 20 riba,i 100-tinjak udaraca,ni s od smudja,samo bajkoši ,jezevi i glupe štuke,ali što se tiče mambe,položila je ispit,u kombinaciji sa tp 4000 fa i galant špagicom 10 libri,jako daleko ode gumica,glave sam probao do 40 grama,mislim da nije za veću gramažu,nisam imao živaca da stavljam veće jer su me ubile ove glupe ribe,po meni je bolja od cd-a 50 gr-2,70,ali nadam se da će testiranje sa smuđovima uskoro....

rj

po čemu je bolja od CD BR 50 gr  :eek:  :mt1032:

kajman

CD BR odavno nema o cemu ti pricas?  :icon_scratch:
Sem toga Mamba je lepsa 100 puta  :toothy12:

rj

upoređuje klasičan jig štap CDBR sa univerzalcem po meni više spin štapom Mambom ...a lepota je prolazna  :whip2:

Kugla

Na stranicama CD-a još uvijek u ponudi puno toga od blankova i gotovih štapova upravo BLUE RAPIDA, kako ih onda nema?
A i svi CD BR, u svrstani u kategoriju spin štapova.

maverick

Nema svih....naravno da vecina ima, firma naravno radi i dalje.....

kajman

Citat: rj  u Prosinac 19, 2013, 08:23:47
upoređuje klasičan jig štap CDBR sa univerzalcem po meni više spin štapom Mambom ...a lepota je prolazna  :whip2:

Ajde.......napisi onda koji je serijski broj tog klasicnog jig stapa CD BR koji On uporedjuje ???

domba

Citat: Mudri  u Prosinac 19, 2013, 07:07:41
Probana mambica na Dunavu u subotu,od apatina do ispod hulova,ja i kolega jedno 20 riba,i 100-tinjak udaraca,ni s od smudja,samo bajkoši ,jezevi i glupe štuke,ali što se tiče mambe,položila je ispit,u kombinaciji sa tp 4000 fa i galant špagicom 10 libri,jako daleko ode gumica,glave sam probao do 40 grama,mislim da nije za veću gramažu,nisam imao živaca da stavljam veće jer su me ubile ove glupe ribe,po meni je bolja od cd-a 50 gr-2,70,ali nadam se da će testiranje sa smuđovima uskoro....
znaci radi i sa 40g! Ja sam naj vecu 30, baca kao od sale, sto vise ni ne osjeti ju! Cini mi se da također i dalje izbacuje, uspoređivano sa drugim stapom i istom rolom. Tko lovi s obale stap je izmisljen, za iz camca jedino sto se nece moc bacat glave preko 40g kao sto Mudri kaze i nesto duza rucka stapa. Udarce ribe osjeti savrseno! Uzeo sam si i MA-S100h2 ali mislim da ni nemam potrebu za njim ali neka stoji posto je 3m pa zbog nekih terena ce dobro doci  :D