XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TopMix

Draga Saveta:
Koliko sam ja shvatio, jedna mamba i jedan lav - pokrivaju sve (ili gotovo sve) nase potrebe za jigovanjem na rekama.
Ali, jbg, dok ja rasprodam ovo sto imam da bi zatvorio konstrukciju sa mambom i lavom, pojavice se nesto novo i jos bolje, pa cu ja opet biti na vatri i kukacu po forumima.
Sta da radim?  :dontknow:

maverick

Mambu nisam imao...ali jedna 60 gramka i jedan lav bi pokrili 99 posto pecanja...to ja sad onako napamet ispucam...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kajman

Nije zgoreg ni ovu "igracku" imati

TopMix

Pa ok, ne moramo imati bas sve od zoge, kolko god da je dobra...Mislim na sebe ... al ove dve, to bi bilo to, za moje pojmove...Hteo bi jednom da odem na pecanje i da vise ne lupam glavu oko toga da li mi je pribor 100 ili 120% adekvatan situaciji na vodi... ako je moguce... :toothy10:

Kugla

Listao sam dobar sat vremena po ovoj temi, nešto sam tražio ili mi promaklo ili nema
zanima me :Xzoga Jap Style JA-S 85MH2, 2,55m , 10-60g , 10-25LB
pa onda :Xzoga Mastery MA-S 85MH2 , 2,55m , 10-60g , 10-25LB
i na kraju : Xzoga Blastino BTS 78MHF2, 2,33m , 12-50g , 10-30LB
I jel ovaj zadnji Blastino ima i u dužoj verziji
Kakvi su za Jig, a kakvi za vobler.
Hvala unaprijed!

Rap

Kugla,Jap Style je novija verzija Masterya a o blastinu je Kajman već dosta pisao i dužeg za sada nema.
O Xzoga Mastery MA-S 85MH2 se svojevrsno govorilo o velikom univerzalcu.

Greys

Mastery, ukoliko se nevaram (ispravite me ako grijesim), je nabrijana verzija Jap-a, sa boljom opremom. Puno ljudi koje poznam ga koristi, a i kugla, imaš nekoliko ljudi i na forumu koji ga imaju i samo hvale. Ima ti ga domba, doduše najjaču verziju, RJ mislim da ima 2komada, Papak iz Valpova isto ima, uglavnom, ako ti legne ko što je njima, nemaš brige  :icon_thumright:

Rap

matery je dobio nasljednika i Jap Style su bolji,lakši etc al o ukusima ne bih raspravljao  :D

Kugla

Hvala na info, da sad vidim i o blastinu kajmanov post, biće i to hebena igračka

Rap

DarioK

Imam zogu Ja-S, 9 ft , 100 g i super je ali meni osobno malo predugačka ispod role pa ak je netko zainteresiran nek se javi...

kawasaki

Brzi od Bolena.

Ive

Blastino ti je super za jig stvarno,možeš i voblere bacati zašto ne..bacam i ja ali doduše uglavno silikon sa njim.Super osjetljiv vrh a snage na pretek..za Smuđa je penicilin stvarno,dok za Bolena onako..Smuđevi i Štuke mi još nisu otpadali ali Boleni da(zato ih pecam sa sportexom) Blastino ima izuzetno jak gornji dio a Bolen mekša usta od Smuđa i još puno jače otresa glavom,tako da je moje mišljenje da zato gubim ponekog Bolena na Blastinu.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

maverick

Kawasaki bi ili rezao ili utege dodavao  :icon_biggrin: moram priznati da nisam sklon takvim stvarima....ali svakako malo idemo u off ali nije lose za reci....svi oni koji se misle ozbiljno baviti varalicarenjem...lakse vam uzeti blank i dati si urediti stap po vasem ukusu...ako vam od ovih postojecih ne pase ni jedan
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Nešto je skuplja varijanta al ajd,ja bih prije rekao da se dobro "prodrma" i odluči nego da se kupuje zato što je to nekom drugom dobro.
Osobno se ni meni ne sviđa predugačka ručka a prvo skraćenje sam vidio kod rj-a i rješen problem.