XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ja imam blinker Daiwu koji teži 270 grama i bacam par sati u komadu bez hebemti a prešao pedesetu,kakve veze imaju godine sa težinom štapa,jedino ne daj bože ozljeda. Ako je štap dobro balansiran daj jednog od kilu i dođi navečer po mene  :icon_thumright:

kawasaki

Brzi od Bolena.

pajdo77

Prije se bacalo svim i svačim,sad se sve gleda u grame i mikrone,ma nemojte me hebat,jesmo li mi svileniji nego starci prije 30 godina koji su vitlali germinama od kilu i rolnama iste težine,ja nisam. Briga me koliko je štap težak,po mom je balans važniji,bar meni.

ossa

Vrlo dobar post na temu xzoga i pomoc kolegi mossiju. Ja sam pokusao da mu odgovorim na ono sto je tražio i znam o cemu pisem jer sam imao stap za koji je pitao. Moze se pecati i sa bambusom na guščije pero ali to nije tema. Pozdrav

TeTeyac

Naidju krize, drukcije grize...

baka

Pajdo, ne zajebaji  :bye:.

Ovdje sad pričamo o štapovima koji koštaju lijepe novce, da im je cijena 200-300kn nitko ne bi ni spominjao težinu.

Zanima me samo kako bi gledao da ideš sad istresti 150-200E za neki štap, pa normalno da bi obraćao pažnju na sve.

Lega mi kupio Xzogu lion force od 3m za 1970kn i odličan je štap, ma ludilo kako je dobar :ok: i njemu super odgovara, ali je ta mrcina teška oko, možda i više od 300g i totalno nebalansirana.

To je samo moje mišljenje, da je ne znam kako dobar štap ja ga nikad ne bi uzeo samo zato što je toliko težak.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

joshica

Lion 50gr moze sve sto si naveo i jako lepo lezi u ruci

Sent from my iPhone using Tapatalk

pajdo77

Ja sam iznio svoje mišljenje da mi štap od 270 grama nije nešto teško ako je dobro izbalansiran. I sam Baka sad kažeš da tvom prijatelju štap od 300 grama odgovara a totalno je  u debalansu i ti ga ne bi uzeo zbog težine. Dakle moj je naspram tog lagan a opet je težak nasuprot većine. Sve je to relativno.

baka

A jesmo ga zatupili  :stripii:.

Mossi ti si sve zakuhao  :bye:, kupuj taj štap ako ti se sviđa, svejedno ćeš ga prodati za godinu dana i ako ti odgovara i ako ti ne odgovara  :stripii:.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

mossi

Ha ha ha ha. Ma sve 5! Taj štap ima Lala i drmo sam ga na suvo, a kad smo bili na vodi zaboravio. Štap osim te¿ine ima "nešto" što liči na dušu. Hebiga nije motka, a nije ni lagan. Biće tu sad proba par, ja baš nemam puno vremena za probanje, tako da će odluka pasti poprilično brzo. Antares AX300MH, je bio dosta te¿ak štap ali sa njim se moglo raditi sa 10-40gr bez problema.

Sent from my SM-A300FU using Tapatalk

TopMix

Mossi, ako hoces dobar stap, a da nije pretezak, ko sto neko rece,razmisli o smanjenju duzine, za iz čamca. To ti je samo stvar navike, vremenom se i 240cm pokaze sasvim ok. A što kaze Ossa, genbu zoga na toj duzini je extra stapic, ipak je on t.b.140gr...
Meni se dopada i rezervisan mi je za soma iz čamca. Doduse, nisam probao da zabacujem varke teže od 30gr, tu je perfektan, al mislim da ne bi trebao da ima problem ni sa 50gr. Sa somcetom od 14 kg bilo je vrlo komotno, izleteo je za manje od minut... 

ossa

Svakako dođi prvo do karpologije da vidiš imaju 101 xzogu, ja sam uzeo liona baš je motkica za čamac i džig... :oussama-bin-laden:

kawasaki

Lion 50 gr je meni savrsen  :hi: :ok:
Brzi od Bolena.

ossa

Deluje fino, no još ga nisam stigao isprobati na vodi, ovaj mosi se zaleće da uzme zogu pa da zajedno onamo testiramo kod njega...

mossi

StefanSte

Jel moze neko nesto vise i konkretnije da napise o stapu xzoga shitenno genbu 180 gr 3 m. Kakav je u poredjenju sa masteryjem i da li je jaci ? pozzz