XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

MIKA

da nepise tezina i malo su se zaje za akciju, krivo su stavili, ovaj najduzi je 10-45grama  :toothy9:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

kawasaki

ok a koliko je onda ovaj ispod grama akcije ili je za njega tocno sto pise ovih 12-40 gr  :thumbsup:

kolega mi kaze da mu je taj 40 gr malo i prejak za vobler  :thumbsup:

a neznam negdje pise da je najduzi 255 cm a ovdje da je 8 stopa sto je 240 cm ako se nevaram

i cudi  me da su tako kratki svi  :toothy9:
Brzi od Bolena.

Greys

Kakva je ta Mamba za jig? Osim što sam vidio Kajmana. Netko još?

kawasaki

Ima kolega iz Sl. Broda kaze da je jako zadovoljan  :hello2:
Brzi od Bolena.

alexdja

Pitaj TopMix-a, mislim da je zadovoljan...
       Nema više divljeg bučka. :no:

TopMix

Alexdja, nazalost, mambu jos nisam nabavio. Za sada od zoge imam samo mastery 8ft 100gr, namenjeno za teze jigove i soma, iz camca.

Brus

rj

kum ima tu 100 gr. 8ft moćan štap ...prošle godine u lomu na silu izvadio soma 21 kg
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

TopMix

Moj utisak je da sam napravio jako dobar posao kad sam prodao shimana beastmastera 50-100 i uz doplatu postao vlasnik te zoge.
Ne samo da je zilava i jaka, sto kaze Rj za silovanje u lomu, nego ima i onu "nepodnosljivu lakocu postojanja"... :thumbsup:

alexdja

Citat: TopMix  u Srpanj 29, 2013, 09:02:39
Alexdja, nazalost, mambu jos nisam nabavio. Za sada od zoge imam samo mastery 8ft 100gr, namenjeno za teze jigove i soma, iz camca.

Onda sam se ja nešto prebacio... :icon_scratch:

Da li je neko video Xzogu Lion Force 8' 12-50 ?

U radnji sam ga gledao i deluje veoma ozbiljno!

Za džig iz čamca, kao da je rađen po mom ukusu, stvarno me oduševio, ali i cena je "adekvatna"...

Oko 225€…

Greys

alexdja

Greys

Ma nisam, zato i pitam. Neznam, se što čitam je sa neta, nemamo ovdje gdje pogledati ni taj model ni Mambu, a neznam sa čime ga usporediti? Npr CD BR?

alexdja

Pa ovako na suvo i kratko drmusanje teško je baš uporediti, recimo tako nešto, iako sam sa cd-om (15-50) pecao veoma malo i nemam šta da kažem što nije rečeno, a s ovim nisam pecao pa ne mogu reći ništa...

Kraći je pa zato sigurno deluje "ljuće", ali ovako drmanjem bez mašinice i konca deluje jako oštar i brz, meni čak od mambe za klasu bolji za džig...

Ima fuji "Fuji ACS/VSS" halter i "new Fuji K-Series Concept" karike...

V9 Extreme performance design.
- 98% high modulus micro graphite.
- Ultra high torque & tensile strenght.
- Python wire wrapping surface.
- Woven graphite enhancement.
- Fuji new concept K sic guide system.
- Fuji ACS/VSS reel seat.
- Super slim & thick wall blank design.
- CNC special custom alum. parts.
- Power transmission fighting action.

Greys

Mislis na ovaj 2.40m i 12-50grama, i usput di se mogu prodrmat svi XZoga štapovi na suvo?