XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Vrana

ako ja mogu vuci sa JA-S od 40g i bacat jigove od 50g, e onda i mamba moze

Cold and Ugly

Greys

Jedna stvar je bacat i vući, a druga stvar je da taj štap odreagira pravovremeno na toj glavi. Znam ljude koji bacaju sa CD-om glave preko 50grama, a imaju ''mali CD'', ali tu se štap muči. Zato i imaju štapove sličnih karakteristika, a većih gramaža

maverick

baciti se moze sa svacim svasta...kod jiga nije presudan izbacaj...vec osjetljivost, pravovremena reakcija i neopterecen vrh da kontra moze probiti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

E upravo ovo zadnje sam trebao napisati, ali nisam našao riječ pravovremeno  :icon_thumright:

kawasaki

treba ju probati
ja ju probo na nekim tezim glavinjarama na savi pa se nije bas nesto mucila  :icon_thumleft:

tj kako je tanana na suvo drugo je pokazala na vodi
Brzi od Bolena.

MIKA

jigovi od 50 grama nisu problem za mambu, barem meni na savi na terenima di lovim. dubina vode ja cca 5-25m gdje sam baco. makar na rupi nisam puno lovio. i stap se uopce ne muci.
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

MIKA

Mamba 10-45     BMS 80mhf2   8' 0" 
50 grama owner udica
EL&PI 9 cm
galant zelena 10 libri
lupio na vise od dvadeset metara od camca u matici na dubini oko 10 m
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

kawasaki

eto Mike ko za Miku pita  :hello2: :hello2: :thumbsup: :thumbsup:
Brzi od Bolena.

genjura

da li su te xzoge dobre samo za jig ili?

Greys

Lomnica_city

U globalu ne, recimo 120gr na 3,05m nije dobra za dzig uopste, pomucila bi se pomalo i sa 35gr glavom koju vodi bez problema moja 100gr na 9ft, jer je vobleraski stap, za soma naravno...

genjura

pa eto recimo mastery ,lion , mamba ,blastino i  shitenno seiryuu

Lomnica_city

Zavisi koja Mastery, ali vecina mogu za dzig, po meni su vise univerzalne nego dzig stapovi, Mambu i Shit nisam ni video, dok je Blastino cistokrvni prvoklasni dzig stap, sjajan, kod nas je bio 120€ i best buy!! Samo da je bio malo duzi sad bih imao 2 Xzoge...

rj

jel Blastino oštrili od Liona  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Greys

Koliko sam ja vidio Blastino, bio jedan u Žabici, mislim da ga je kupio Ive sa foruma, nije brži