Slotter shad

Autor genjura, Studeni 20, 2012, 18:18:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

genjura

ima u vukovaru u kederu kod katarine ,nešto sitno  kod darka i momački izbor kod orbana u vinkovcima je malo skuplji ali ima doobar izbor

IVEK 85

Pozdrav,ima kod www.carpista.com,nalzi se u Jastrebarskom,ja ču uzimat za sebe slotera uskoro,pa mogu izač u susret da uzmemo u talu ako neko treba bit če popusta na količinu samo ne garantiram kolko,al u svakom slučaju se isplati na količinu!

Dibidus

Djedica mraz poranio, maloprije mi kolega donio 22 cm slottere, sam silikon ima preko 100 g, još udica 10/0 i 50 g olova pa pred panjeve, jaooo, jedva čekaaaaam da idem na voduuuu, smuđovi gotovi ste, smuđopicoberi me ne zanimaju.

Dibidus

evo fotke, sa 6 cm manns silikoncem - radi uporedbe, jaooo što čekam da ga bućnem u vodu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

domba

mamijo

Mnogi tolike smudjare trpaju u kesu ... i vec se oblizuju ...

Praaava varka za pojaviti se na nekim "opstenarodnim mestima di ubjaju sve sto je vece od ikre" ....

Ako nista, bar ekipu riba na dnu rasplasis tim chudovistem od varalice i ne jedu mesarima njihove pikolo prc prc  silikoncice  ...  :angryfire:
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

Dibidus

Ima jedan teren uzvodno od Borova, Savulja, dubina, jak protok, kameni špor skoro uvjek pod vodom, svaka visoka voda ostavi pokoje vece deblo, smrt za jiganje, ali i mrežaroše, al rub je zimovnika i uvjek se nakupe krupne ribe.
Najmanji mamac koji tamo bacam je Sloter 15 ili Relax Kopyto 6" na 6/0 udici i 50 g glavi, nema često udaraca, čestoput cjelo popodne ni jedan, al kad udari - bude prava riba. Najmanji smuđ koji sam tamo digo bio je 3 kg, veće neću pominjat da ne ispadne da se hvalim, al vjerujte da imam razloga bildat ruku teškim priborom.

mamijo

nemoj da me pogresno shvatis - ja odobravam i sprovodim u delo uporabu sto je vecih moguce varalica - za zadate uslove 8)
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

rj

danas sve isprobao ...nula bodova ....onda sloter 11 cm popravi dan 4,300kg  :blob5:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

IVEK 85

Tog slotera guta smuđ od 2 kg,uopče mi se nije pokazalo da velika varka lovi velike ribe,možda ja imam takvo iskustvo!

Dibidus

Ivek jesi mislio na ovog gore sa slike ? to je sloter od 22 cm !!

IVEK 85

Da na taj ima ih čak do 35 cm!

Dibidus

hmm, onda ja nisam u toku očito - ja mislio da je 25 cm najveci, inače na slotera 15 sam znao dobit smudja od 2-3 kg i uzme ga fino, ali ovaj sloter od 22 cm je jako krut i masivan, neznam kako da ga smuđ od 2 kg "smota" u usta, to mora bit pravi baja !

RJ, ako nije tajna,  jel uzeo na pjesku il u granju ?

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom