Slotter shad

Autor genjura, Studeni 20, 2012, 18:18:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

varalica koju sam probao pre 5-6 godina i od onda mi je u kutijama. za njom najviše plačem kad je posijem ,neznam zašto nekako se za svaku sentimentalno vezujem  ;D ;D ;D
jako sam zadovoljan i za sada radim samo sa 8 i 9,,5cm pošto sam obalni pecaroš jbg :'(

Stepa

iznimno dobra varalica, prošle godine dt Cerna jako dobro jovili na zlotera,pola je bacalo zlotere a ja sam bio i ostao vjeran RJ rukotvorinama.
Jedini nedostatak te gumice je skupoća
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

ima dana na dunavu kad je nezamjenjiv...na Dravi smo prosle godine lovili s onim specijalom ili kako se vec zove meksa verzija
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Kako da se nabavi u Srbiji?
       Nema više divljeg bučka. :no:

genjura

nađeš nekog u hr ko će ti kupiti i doneti ili dođeš do vukovara i kupiš

alexdja

Hvala genjura.

Ja gledao na sajtu, ali video samo voblere...

Kugla

Koja trgovina u Osijeku drži slotter shad, a ako nema u Osijeku moram genjura kod tebe u Vukovaru kupiti kad budem poslom dolazio.

maverick

zabica...udica...mislim da ima i kod vumira...neki dan sam ih gledao ali nikako da se sjetim u kojoj radnji
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Nači ću susjed hvala. Usput je si ti bio u Staroj dravi danas oko pola 6 rekao bi po slici da si ti .

maverick

genjura

Citat: alexdja  u Studeni 20, 2012, 23:21:42
Hvala genjura.

Ja gledao na sajtu, ali video samo voblere...
a na kojem si sajtu gledao?

alexdja

Milslio da je reč o Dok-u ne DT-u...

tole

ima ih u žabici u belom manastiru, nije neki izbor ali zadovoljava.

rj

u žabici ima samo 9 cm i onih jako velikih
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom