Slotter shad

Autor genjura, Studeni 20, 2012, 18:18:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

IVEK 85

U pravu si u prodaji do 25 cm,vidio 35-icu,hebote led to je stvarno hrga,švabi love na no action isto do 25 cm,navodno zbog manjih smuđeva stavljaju takve gume,jel istina il nije neznam!Sloteri su mi najbolji od 9.5 do 13!

jurar

Za ovu varku samo da kažem......BOLJE NEMA!!!!!! :wav:

Lomnica_city

Ali slicne da, posto je previse skup, za upola para ili kupimo kopije (Dzassy) ili Relax Shark, nije isti ali je tu negde, malo sam se igrao i onom lemilicom kao olovka sa vrhom kao srafciger produbio rebra da bude isti Slotter, nisam dobio mnogo drugaciji rad...

Greys

Municija u ovom dekoru spremna  :icon_thumright:

Mrva

koja je razlika između njega i relax sharka? osim sto je shark dosta jeftiniji

genjura

slotter je zakon . za mene varalica br.1 za zimu :thumbsup:

kawasaki

ovaj sloter ima za njega puno ostriju vibru, jace radi s cijelim tjelom neusporedivo  :icon_salut:

ovaj sloter je zakon i za stajacicu i za rijeke samo mu je cijena minus  :protest:
Brzi od Bolena.

IVEK 85

Sloter je sloter,Carpista u Jastrebarskom ima jedan od najboljih izbora boja i veličina imate stranicu www.carpista.com,gazda se zove Štef i čovjek je dosta susretljiv treba nazvat i sve se da dogovorit!

IVEK 85

Citat: Greys  u Studeni 28, 2013, 15:30:13
Municija u ovom dekoru spremna  :icon_thumright:

Dobra ti boja al sfc crvena leđa jao! :thumbsup:

Greys

Iako je cijena i dalje visoka, ovo sad u Carpisti za uzimanje MegaPack-a se isplati za 11cm ovakve gume  :icon_thumright:

kawasaki

koliko je kod Orbana 11 cm zna li tko sa 20 posto popusta  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Greys

Mislim da je 7,20kn sa tih 20%  :icon_scratch:

IVEK 85

Ako hočete dogovrite se za neku količinu uzet čemo ja i Veljo,pa če dat dobar popust na količinu!

Kugla

Evo dekora kažu najprodavaniji su 2,3,10,11,25 A koj su vaša mišljena?

kawasaki

ajd da slozimo narudjbu
ja bi 50 kom  :thumbsup:
Brzi od Bolena.