Tragedije/NESREĆE na vodi

Autor raso, Kolovoz 17, 2013, 09:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Bas su ljudski dali full gas i pogledali jel mogu kome pomoci.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Pa idu po pomoć

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Gremlin

Pa onda ti idi u taj Brazil na odmor...

:dontknow:

pajdo77

Bio ženin rođo sudit neko svjetsko prvenstvo ima to godina. Rio mislim da je bio u pitanju. Hotel-autobus-borilište pa obratno,nema skitnje sam po gradu,nedaju organizatori

miha

a hebiga jako sunce i ima tih komaraca ... :stripii:

Gremlin

Rio je jedan od najnebezbednijih gradova na svetu...posebno za strance koji su uvek na nišanu...prijatelj TV snimatelj bio na Olimpijadi, malo je reći da je bukvaln spavao sa kamerom vezanom lancem za ruku.

:uf:

pajdo77

Ovdje ih ima šestero mrtvih u startu,nestalih,hrpa ozljeđenih,hebena situacija.

baka

Citat: Gremlin  u Siječanj 09, 2022, 10:40:47
Rio je jedan od najnebezbednijih gradova na svetu...posebno za strance koji su uvek na nišanu...prijatelj TV snimatelj bio na Olimpijadi, malo je reći da je bukvaln spavao sa kamerom vezanom lancem za ruku.

:uf:

Bio u Riu dvadesetak dana prije malo više od desetak godina. Ludilo od grada, ljudi kao ljudi me oduševili, nikakvih problema nismo imali osim što sam tek poslije tjedan dana skontao da pivo u bocama nije 0,5 nego 0,66. :uf:
Bez problema bi mogao tamo živjeti  :ok:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Gremlin

Stvari su se dosta izmenile...ovo je iskustvo od 2019. godine, sa nekog sportskog događaja.
Bukvalno su svi novinari bili zatvoreni između borilišta i hotela.

:crybaby2:

kockar

...
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

pajdo77

Bit će to ga još. Sad kad krenu lumeni u papučama na planine sa dva decilitra vode. Diži HGS,helikoptere,pse tragače zbog veseljaka. U svakoj drugoj državi Svjeta bi im poslali račun za tu avanturu dug kao i planina na koju se pentrao. Kod nas porezni obveznik plaća budalino veselje jer njegova lova ide u trošenje resursa kako bi se pronašli avanturisti u nekoj havajki na koji km visine

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Dva puta sam se penjao biciklom na sv.Juru...Tamo hgss ne izlazi...zive tamo skoro  :stripii: malo malo pa nekog voze dole...luda kuća  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Čitam danas da su ta dvojica spašeni. Klebare se oni kao na rođendanskoj slici. Hebe se njima. Da to netko napravi netko naš u Njemačkoj komentirali bi domaći kako smo balkanske seljačine.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk