Tragedije/NESREĆE na vodi

Autor raso, Kolovoz 17, 2013, 09:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Taj će vjerujem dobit račun zbog pokrenute akcije spašavanja. Nije potonuo u Hrvatskoj pa da je sve besplatno.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Kad sam sad bio na godisnjem, onaj lik sto vuce gumu ladno s gliserom i gumum udje u ogradjeni prostor i parkira se te čeka da mu se netko javi za voznju.Razumijem ga da mora na neki nacin biti prisutan ali ne razumijem da udje medju kupače s gliserom i 150 ks iza. Ne divlja ali djece je toliko koji zele pogledati gumu...bananu ili kako se vec zove ,da je to tesko upratiti...Dosao sam na odmor pa se nisam htio upuštati u neke rasprave ali vidim da je bilo zainteresiran za raspravu s njim...Malo sam navijao da se pošoraju ali tesko... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

pajdo77

Svakog vraga na jahti a ispalca nigdje.

maverick

Ovo je kontam ozbiljan proble za vlasnika ako kasko ne pokriva i to vađenje...i to saniranje cuenja goriva...Mogu samo razmisljati koliko bi to kostalo

maverick

pajdo77

Opet je netko ostavio podignutu wc dasku nakon pišanja.

maverick