Varalice za smudja

Autor Miro, Kolovoz 22, 2013, 07:54:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Miro

Pozz

Želio bih si nadopuniti kolekciju varalica pa me zanimaju iskustva za nadolazeće vrijeme:
Koje su vama top varalice za smudja, dostupne u našim trgovinama tipa Škorpion ili Top Fishing.

Većinom koristim Rapalu

Hvala  :D

Greys

E sad ćeš naletiti na lavinu voblera, moja varka osim Rapale ti je stvarno povoljna. Ružno pače 6cm, MR i DR (plitkoronac i dubokoronac, ne Shallow runner model)

umpahpah

Sad ces da vidis sta je B O L E S T !!!!!

Miro

Citat: Greys  u Kolovoz 22, 2013, 08:26:20
E sad ćeš naletiti na lavinu voblera, moja varka osim Rapale ti je stvarno povoljna. Ružno pače 6cm, MR i DR (plitkoronac i dubokoronac, ne Shallow runner model)

E da, to sigurno.
Imao jesam dva al burajz koji inače peca smudja otkupio oba - kao fora ´ma prodaj ti to meni´  :icon_scratch:

Tommasi

Evo.To ti je dosta.;D
Gospodska opcija.Tko je još vidio teglit pune kutije voblera :-)

Miro

Citat: Tommasi  u Kolovoz 22, 2013, 08:53:02

Evo.To ti je dosta.;D

To imama, dva kom - Hot Tiger i Shad

silure

potpuno istu rapalu kupio pocetkom godine i ni jednom nisam zabacio....bitno da je nosam sasobom

Tommasi

Sinoć baš na nju jedan bajkoš od kilu i po.Ali udara i štuka, smuđevi, ove godine najveći na nju 4,5.Uglavnom gotovo svaki izlazak je nešto izudara.

Greys

Tommasi - to mi je varka broj 1. Ali isto i 9cm  :icon_thumright:

silure

ako je tako sutra bi je mogo probat.... :icon_scratch:

raso

SSR je vrhunska varalica, jedna od najboljih koja je ikada napravljena, ali ne u svim situacijama...........................
- Megabass ITO 95
- Megabass ONETEN 110
- Megabass Darter X -80
- Dok 7 i 9
- Monarh Zander
- Calipso Fantom
- Yogi
- Ružno Pače
- Alex
- Rapala Original
- CD
itd, itd, itd
- Najbolji je onaj koji lovi, a najgori onaj koji kupi prašinu a dati su novci za njega :be happy: :be happy: :be happy:

raso

Citat: Tommasi  u Kolovoz 22, 2013, 08:53:02

Evo.To ti je dosta.;D
na ovaj dekor nikada nisam ribu uhvatio
Rapala ima mali milion dekora, ali 5 su najprodavanijih :be happy: :be happy: :be happy:

silure

raso dobro si reko losa je ona koja prasinu kupi kao moja....kad ja budala na jednu me krene pa ostale zaboravim onda...

silure

i ja cu pokusat neke svoje aktivirat...nisam neki varaličar ali ste me zarazili u zadnje vrijeme

silure

bitno da kupujem za prašinu...