RELAX

Autor Rajo, Studeni 20, 2012, 19:23:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

:icon_thumright:

Koji ti je to patent na 2 i 3 fotki?  :hello2:

marin.sk

not knot za vezanje bez čvora
..vrijeme provedeno u ribolovu ne računa se u životni vijek...  :thumbsup:

mossi

OK, hvala, te kopče ne koristim, a retko se vide na fotkama!  :icon_thumright:

Kugla

Ovi donjeli nešto somčadi ovog proljeća.

Lomnica_city

Citat: mossi  u Prosinac 16, 2012, 18:14:50

Slobodno pocni, lako se pravi u kucnoj radinost (inace Lav naplacuje 50 dindzi 5 komaTa), nosivost 100%, lakoca vezivanja za 10, u mraku ili sa smrznutim prstima za maksimalno 5-7 sekundi namontiras!

jura

Citat: Lomnica_city  u Prosinac 16, 2012, 19:29:23
Citat: mossi  u Prosinac 16, 2012, 18:14:50

Slobodno pocni, lako se pravi u kucnoj radinost (inace Lav naplacuje 50 dindzi 5 komaTa), nosivost 100%, lakoca vezivanja za 10, u mraku ili sa smrznutim prstima za maksimalno 5-7 sekundi namontiras!
Kada zapneš kako otkaćiš gdje ti pukne struna :crybaby2:

Lomnica_city

Gde prestaje namotaj na kopci, ili ako sam je malo previse zatvorio pa ustinuo monofil u zadnjem koraku vezivanja, onda tu...

genjura

marin.sk

..vrijeme provedeno u ribolovu ne računa se u životni vijek...  :thumbsup:

Rajo

Favorit na kraju sezone  :love4:  :love4:

Tokom cijele zime najbolje rezultate sam imao na model Ohio veličine 2,5 u nekoliko boja .
Pred sam početka lovostaja zadnjih desetak dana se promjenila veličina modela Ohio sa 2,5 na 4 a i boja je postala presudna , gore sa slike jedna od lovnijih .

durmy

jel ima koja trgovina u Osijeku da drži relax ohio? bio sam u glisti ima nešta relaxa ali ne i ohio lp :icon_scratch:

silure

mislim da sam vidio u venatio..valjd se tako zove trgovina kod yamahe tamo na gornjodravskoj

rj

Citat: marin.sk  u Prosinac 16, 2012, 18:12:59

not knot za vezanje bez čvora

ZA PJESAK ODLIČNO  ....panjevi nix dušu dalo za ostavljanje lijana ...struna puca gdje želi  :mt1032:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Lomnica_city

Kvalitetna treba da pukne gde izlazi iz kopce...

Mudri

Ja koristim i ove što svi spomeniše,ali dali neko koristi i model ,mislim da na njemu piše JANKES,čini mi se da je ala manns,imam samo nekoliko malih mislim da su do 5-6 cm,da se može nabaviti bar 10 cm bila bi opaka stvarčica...