RELAX

Autor Rajo, Studeni 20, 2012, 19:23:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Alija

....ima kume i trese ko mitraljez !

Rajo

Citat: Mudri  u Veljača 06, 2014, 07:01:20
Ja koristim i ove što svi spomeniše,ali dali neko koristi i model ,mislim da na njemu piše JANKES,čini mi se da je ala manns,imam samo nekoliko malih mislim da su do 5-6 cm,da se može nabaviti bar 10 cm bila bi opaka stvarčica...
Probavao sam ga u dvije veličine i u nekoliko boja zadnje dvije sezone bez ulova na spomenuti model .  :hi:

Darko

a kako vam se pokazao kopyto 4L
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

vatrogasac

Rajo ne po sponzorima tako  :uf: :stripii: :stripii:

Kugla

Citat: Darko  u Veljača 06, 2014, 20:26:24
a kako vam se pokazao kopyto 4L
Na kopyto koje spominješ sam imao nekoliko somčadi, po meni jako dobar silikonac.  :takoje:

zvona

Na 3l sam imao fine smuđeve i štuke..dok na 4l samo fulanja..grickanja po repu..

MIF

Rajo

Citat: vatrogasac  u Veljača 06, 2014, 20:36:26
Rajo ne po sponzorima tako  :uf: :stripii: :stripii:
A istina je istina kakva god ona bila .

4L  :thumbsup:

Lomnica_city

4L vise voli stuka, L znaci Lake iliti jezero ali zbog dosta krupnije i smirenije vibre slabo tj ne udara mi smudj na jezeru na njega, u odnosu na obican Kopyto ima vecu papucicu i znatno dublja rebra...

Greys

Meni je obična 4-orka donijela lijepe rezultate

IVEK 85

I meni je donjela rezultate kad sam ju baco,al od slotera i nekih drugih varki stalno je negde sastrane!

Sg.Pepper

Jucer procitam da je umro tvorac kopyta i sef Relaxa 19.11.2015
Srcani udar na pecanju!
dec d vej aj lajk it....

mossi

SMT

Ja ih ne kupujem već dugo... nemam pojma ni zašto... ne mogu stići bacati sve to... nadjoh neke 2 kesice u čamcu, sto mi je neko ubacio... fina i mekana guma, isforsiracu ovih dana...

pajdo77

Nisam našao na stranicama ribičkog pribora nigdje relax texas da se prodaje.Rusi hebu pa rasturaju na njega kao i na silikonce koje pravi firma pontoon 21 pod nazivom Awaruna. U svim videima koje sam gledao a pogledao ih sto ta dva modela im donose najviše smuđa.