RELAX

Autor Rajo, Studeni 20, 2012, 19:23:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sg.Pepper

Awarunu oriđiđi imas na svijet varalica, a aliexpress je pun kopija za sitne pare
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Uzelo se Peperu sa Alija i nije to ni blizu originalu,ne mogu oni pogoditi čvrstoću silikona,pre mekani su i odma to nije ta vibra

Sg.Pepper

Onda kod nas pajdo👍
dec d vej aj lajk it....

SMT

maverick

Dosli kod nas s ekipom iz Siska ...tko ih se sjeca...Alija i kompanija...Uzeo ih razno raznih...nikad posteno provalio kako se s tim lovi riba... :stripii:  I danas po kojeg nadjem po kutiji...ali koristim  ih kao izviđače po granju  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Ja nisam neki smuđolovac ali na ovu gumu sam  imao uspjeha u ribolovu štuke i soma na 10 cm a dok sam išao na Bizovački Bajer na 7,5 cm sam znao smuđa dobiti

Rekax Ohio

pajdo77

Relax texas 4 tj deset cm u boji 173 ili 175,zaboravio točno.napisao već gore negdje hebe pa rastura smuđa i po Volgi i po Moskvi i gdje god bacali i to u sumrak pa i mrak klepaju na taj rebrasti model

crni74

Citat: Sg.Pepper  u Siječanj 02, 2023, 19:42:22 Awarunu oriđiđi imas na svijet varalica, a aliexpress je pun kopija za sitne pare

Ima ih i na web trgovini Anglers zone. Tu su i sve druge Poonton varalice ne samo silikoni već i vobleri pa treba pogledati i tam. Meni su se protiv smuđa dobro pokazali i Pontoon twisteri jilt. i ne samo potiv smuđa. Za zimskog potočnog klena je odličan jilt u veličinama 1 i 1,5 inča.

mlb

Citat: dravski pecaros  u Siječanj 03, 2023, 18:04:29 Ja nisam neki smuđolovac ali na ovu gumu sam  imao uspjeha u ribolovu štuke i soma na 10 cm a dok sam išao na Bizovački Bajer na 7,5 cm sam znao smuđa dobiti

Rekax Ohio

Po meni najača Relaxova guma!! :thumbsup:

pajdo77

Ne znam naći kod nas relax texas silikonce

šajzika

Ak se sjecam, kapitalac
Audentes fortuna iuvat

tutnja

Nisam dugo bio tamo, ali imao je neki izbor.
Bilo je nešto i kod onog u Bilju.

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

pajdo77

Bilo je rekax ohio,texas mislim da nije tada bilo,bar ne na njihovoj stranici

ljuska

Carpista Jastrebarsko

pajdo77

Tko je u mogućnosti neka si nabavi koju gumu relax texas 4 u boji cikle,motornog ulja i narandže.love i u sumrak.